• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder

Løgskaller og kaffegrums får nyt liv og løfter økonomien i Runes køkken

03.05.2021 Rune Friberg og Marco Hultmann går forrest i kampen mod madspild i de professionelle køkkener. På restaurant BioMio udviklede de praktiske teknikker og viden, som de nu deler med alle, der vil lytte.

Læs mere…


AAK har vendt sidestrømme i shea-produktionen fra problem til profit

03.05.2021 For kun tre år siden måtte AAK betale andre for at slippe af med store dele af sidestrømmene fra produktionen af sheaolie – i dag kan de tjene penge på salg af biprodukterne, der bliver anvendt til vidt forskellige formål. I Food & Bio Cluster Denmarks Fødevarespild Netværksgruppe kan du høre Erik Møller Madsen dele ud af indsigter og erfaringer med optimering af sidestrømme.

Læs mere…

Innovation Manager med fokus på bioressourcer

29.04.2021 Er du vant til at arbejde med innovation og forretningsudvikling inden for bæredygtig bioressourceproduktion og -anvendelse? Har du indsigt i aktuelle udfordringer og muligheder, herunder særligt klima og miljøudfordringerne? Kan du lide dialogen med eksisterende og potentielle medlemsvirksomheder? Så kan du være den profil, vi søger.

Læs mere…


Kapitalrejsning: Nyt skræddersyet udviklingsforløb klæder iværksættere på til at søge kapital

15.04.2021 Adgang til risikovillig kapital og de rette kompetencer er en nødvendighed for at skalere innovative startups. Dette gælder også i agrifood sektoren, hvor iværksættervirksomheder oplever, at det kan være en udfordring at skaffe den fornødne kapital.

Læs mere…


Foto: Silde-sidestrømme dyppes i en opløsning indeholdende bl.a. rosmarinekstrakt og citronsyre for at forhindre udviklingen af harskning.

Ny omkostningseffektiv stabiliseringsteknologi gør det muligt at bruge sidestrømme fra fisk til ingredienser til fødevarer

15.04.2021 Der er mange gode grunde til at bruge større dele af den fangede fisk til fødevareproduktion, så man ikke blot bruger fiskefileten og sender resten videre til foderproduktion. Faktisk indeholder sidestrømme, såsom fiskens hoved og skrog, muskelvæv af høj kvalitet, som er rigt på protein og værdifuld omega-3 fedtsyre.

Læs mere…


Foto: Thorkild Qvist Frandsen, Food & Bio Cluster Denmark

Biomasse, der giver højere gasudbytte

15.04.2021 Ny rapport viser, hvordan den rigtige forbehandling af halm kan give større udbytte i biogasanlæg og måske endda en økonomisk gevinst.

Læs mere…


Foto: Food & Bio Cluster Denmark

Food & Bio Cluster Denmark søger konsulent

15.04.2021 I et af vores spændende projekter mangler vi en dygtig konsulent til at foretage kedeltests.

Læs mere…


Eng - fem uger efter

Konkrete løsninger på vej til effektiv udtagning af lavbundsjord

15.04.2021 Landbruget skal reducere udledningen af CO2, metan og lattergas for at opfylde regeringens målsætning om 70% mindre udledning af klimagasser, men landbrugets bidrag har hidtil været utilstrækkelige. Nu vil nystartet projekt skabe konkrete løsninger.

Læs mere…


Mere af fisken skal ende på din tallerken

14.04.2021 Er fisk og skaldyr en del af din kost, så vil vi rigtig gerne have dit besyv med, så vi kan opnå en mere bæredygtig anvendelse af den fangede fisk.

Læs mere…


Foto: Jens Møller Products ApS

Herning-firma hitter med bæredygtigt alternativ til fiskerogn

12.04.2021 Omsætningen af et bæredygtigt, tangbaseret alternativ til rogn er mangedoblet siden 2018, og den voldsomme salgsvækst forventes at tage yderligere fart efter ny produktlancering i begyndelsen af maj.

Læs mere…


  • Forrige
  • Næste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?