• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder

Disse ord er vigtige, når forbrugere skal vælge bæredygtige produkter

28.06.2021 Bionedbrydeligt eller genanvendeligt? Og hvad med “Low carbon footprint”? Nyt studie gør os klogere på, hvilke ord, der er vigtigst, når forbrugere skal motiveres til at købe bæredygtigt.

Læs mere…


Nyt samarbejdsprojekt vil skabe bæredygtige møbler ud af lokalt tilgængelige restbiomasser

28.06.2021 Skal dit næste spisebord og tilhørende stole være lavet af hampefibre blandet med tekstilrester? Det kan blive en mulighed med et nyt og bæredygtigt alternativ til skalstole i plast eller tynde finerplader.

Læs mere…

Er du klar til protein skabt af metanspisende bakterier? Danmarks smågrise er

28.06.2021 Den danske virksomhed Unibio’s unikke proteinkilde - Uniprotein® - er på vej til fodermarkedet. Samtidig har firmaet udpeget en ny administrerende direktør, og det første fuldskalaproduktionsanlæg er i drift. Kort sagt: Det er virkelig spændende tider for vores ValueWaste-projektpartner.

Læs mere…


Ny ansøgningsrunde til Future Food & Bioresource Innovation

25.06.2021 Helt ekstraordinært er det netop blevet vedtaget at uddele endnu en pulje til projekter under Future Food & Bioresource Innovation.

Læs mere…


Robotterne er glimrende til store dele af rengøringen – men der er stadig steder, hvor menneskelige hænder overgår maskinerne

04.06.2021 Den 17. juni er der robotter og automatiseret rengøring på dagsordenen, når Food & Bio Cluster Denmarks Hygiejnisk Design Netværk mødes. Vi har taget en snak med Annette Baltzer Larsen fra FORCE Technology om robotternes store fordele og nuværende begrænsninger.

Læs mere…


Hannahs æble-læder kan revolutionere en af verdens mest forurenende industrier

04.06.2021 Miljøvenligt. Vegansk. 99 procent lavere vandforbrug. 85 procent lavere CO2-aftryk. Hannah Michaud har udviklet et bæredygtigt alternativ til læder af resterne fra æblemos- og ciderproduktion. Og med over 1 million euro i investeringer er hun nu klar til at udfordre læderindustrien.

Læs mere…


Den hollandske ambassadør gæstede Food & Bio Cluster Denmark og satte fokus på øget samarbejde

01.06.2021 Den hollandske ambassadør i Danmark, Rob Zaagman, besøgte tirsdag Agro Food Park og Food & Bio Cluster Denmark. Det helt store samtaleemne var øget samarbejde for at løse fremtidens udfordringer.

Læs mere…


Innovation Manager med fokus på fødevarer

01.06.2021 Er du vant til at arbejde med innovation og forretningsudvikling i fødevarebranchen? Har du indsigt i aktuelle udfordringer og muligheder, herunder sunde og sikre fødevarer, grøn omstilling og digitalisering? Kan du lide dialogen med eksisterende og potentielle medlemsvirksomheder? Så kan du være den profil, vi søger, til vores nyetablerede kontor i Vojens.

Læs mere…


Sundhedsinnovation: Tygge- og synkevenlig mad du kan spise med øjnene

31.05.2021 40% af alle patienter på hospitalerne i Danmark er i risiko for underernæring. Dette kan forværre sygdommen, forlænge behandlingsforløbet, øge genindlæggelser og i værste tilfælde føre til dødsfald. Det er derfor meget vigtigt at patienten får den rigtige ernæring på det rigtige tidspunkt og på den rette måde.

Læs mere…


Foto: Maxim Hopman (fra Unsplash)

Sådan kan digitalisering styrke din forretning

28.05.2021 Kan gamification styrke din markedsføring? Kan kunstig intelligens forudsige fremtidens fødevaretrends? Og kan kunderne inviteres indenfor på fjerne lokationer ved hjælp af virtual reality? Vær med den 3. juni, når Alexandra Instituttet, Leadfamly, DeliDrop og Royal Greenland deler deres erfaringer på det første af to round table møder.

Læs mere…


  • Forrige
  • Næste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?