28.06.2021 Bionedbrydeligt eller genanvendeligt? Og hvad med “Low carbon footprint”? Nyt studie gør os klogere på, hvilke ord, der er vigtigst, når forbrugere skal motiveres til at købe bæredygtigt.
28.06.2021 Skal dit næste spisebord og tilhørende stole være lavet af hampefibre blandet med tekstilrester? Det kan blive en mulighed med et nyt og bæredygtigt alternativ til skalstole i plast eller tynde finerplader.
28.06.2021 Den danske virksomhed Unibio’s unikke proteinkilde - Uniprotein® - er på vej til fodermarkedet. Samtidig har firmaet udpeget en ny administrerende direktør, og det første fuldskalaproduktionsanlæg er i drift. Kort sagt: Det er virkelig spændende tider for vores ValueWaste-projektpartner.
25.06.2021 Helt ekstraordinært er det netop blevet vedtaget at uddele endnu en pulje til projekter under Future Food & Bioresource Innovation.
04.06.2021 Den 17. juni er der robotter og automatiseret rengøring på dagsordenen, når Food & Bio Cluster Denmarks Hygiejnisk Design Netværk mødes. Vi har taget en snak med Annette Baltzer Larsen fra FORCE Technology om robotternes store fordele og nuværende begrænsninger.
04.06.2021 Miljøvenligt. Vegansk. 99 procent lavere vandforbrug. 85 procent lavere CO2-aftryk. Hannah Michaud har udviklet et bæredygtigt alternativ til læder af resterne fra æblemos- og ciderproduktion. Og med over 1 million euro i investeringer er hun nu klar til at udfordre læderindustrien.
01.06.2021 Den hollandske ambassadør i Danmark, Rob Zaagman, besøgte tirsdag Agro Food Park og Food & Bio Cluster Denmark. Det helt store samtaleemne var øget samarbejde for at løse fremtidens udfordringer.
01.06.2021 Er du vant til at arbejde med innovation og forretningsudvikling i fødevarebranchen? Har du indsigt i aktuelle udfordringer og muligheder, herunder sunde og sikre fødevarer, grøn omstilling og digitalisering? Kan du lide dialogen med eksisterende og potentielle medlemsvirksomheder? Så kan du være den profil, vi søger, til vores nyetablerede kontor i Vojens.
31.05.2021 40% af alle patienter på hospitalerne i Danmark er i risiko for underernæring. Dette kan forværre sygdommen, forlænge behandlingsforløbet, øge genindlæggelser og i værste tilfælde føre til dødsfald. Det er derfor meget vigtigt at patienten får den rigtige ernæring på det rigtige tidspunkt og på den rette måde.
28.05.2021 Kan gamification styrke din markedsføring? Kan kunstig intelligens forudsige fremtidens fødevaretrends? Og kan kunderne inviteres indenfor på fjerne lokationer ved hjælp af virtual reality? Vær med den 3. juni, når Alexandra Instituttet, Leadfamly, DeliDrop og Royal Greenland deler deres erfaringer på det første af to round table møder.