Flere af klyngens medlemmer er klar til at pitche ved Aarhus Investor Summit

Aarhus Investor Summit er en community-platform, der arbejder for at styrke og synliggøre investormiljøet i og omkring Aarhus til gavn for det lokale startup-økosystem. Vi er stolte partnere og ser frem til at se flere medlemmer på scenen.

D. 3. oktober skydes Aarhus Investor Summit igang på rådhuset i Aarhus

I klyngen arbejder vi hver dag aktivt på at støtte vores mere end 100 startup medlemsvirksomheder, herunder de virksomheder, der er en del af Aarhus-inkubatoren HAYSTACK i Agro Food Park. 

Når vi den 3. oktober er partnere ved Aarhus Investor Summit, som vi ser som en af de helt store community platforme i Danmark, så kommer vi til at heppe ekstra højt på tre særlige startups. Clutch Nutrition, Vebu Foods og GrowGrounds, er nemlig medlemmer af klyngen, og vi er med fra sidelinjen, når de folder sig ud i pitching-diciplinen på Rådhuset i Aarhus. 

For Food & Bio Cluster Denmark er partnerskabet med Aarhus Investor Summit vigtigt. Det hjælper nemlig med at fremme vores målsætning om at sikre øget adgang til risikovillig kapital for agrifoodtech startups i vores netværk, herunder vores medlemmer. 

”𝘈𝘢𝘳𝘩𝘶𝘴 𝘐𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘰𝘳 𝘚𝘶𝘮𝘮𝘪𝘵 𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘷𝘪𝘨𝘵𝘪𝘨 𝘥𝘳𝘪𝘷𝘬𝘳𝘢𝘧𝘵 𝘧𝘰𝘳 𝘧𝘳𝘦𝘮𝘵𝘪𝘥𝘪𝘨 𝘪𝘯𝘯𝘰𝘷𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪 𝘭𝘰𝘬𝘢𝘭𝘰𝘮𝘳å𝘥𝘦𝘵 𝘰𝘨 𝘴𝘵𝘺𝘳𝘬𝘦𝘭𝘴𝘦 𝘢𝘧 𝘩𝘦𝘭𝘦 ø𝘬𝘰𝘴𝘺𝘴𝘵𝘦𝘮𝘦𝘵. 
𝘝𝘪 𝘰𝘱𝘭𝘦𝘷𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘰𝘳 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘦𝘴𝘴𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘧𝘭𝘦𝘳𝘦 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘪 𝘢𝘨𝘳𝘪𝘧𝘰𝘰𝘥𝘵𝘦𝘤𝘩 𝘷𝘪𝘳𝘬𝘴𝘰𝘮𝘩𝘦𝘥𝘦𝘳, 𝘰𝘨 𝘥𝘦𝘵 𝘦𝘳 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘧𝘰𝘳𝘯𝘦𝘮𝘮𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘰𝘱𝘨𝘢𝘷𝘦 𝘢𝘵 𝘩𝘫æ𝘭𝘱𝘦 𝘷𝘪𝘳𝘬𝘴𝘰𝘮𝘩𝘦𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘢𝘵 𝘧𝘪𝘯𝘥𝘦 𝘥𝘦 𝘳𝘪𝘨𝘵𝘪𝘨𝘦 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘰𝘳𝘦𝘳 𝘰𝘨 𝘨𝘪𝘷𝘦 𝘷𝘪𝘥𝘦𝘯 𝘵𝘪𝘭 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘰𝘳𝘦𝘳𝘯𝘦 𝘰𝘮 𝘩𝘷𝘢𝘥 𝘥𝘦𝘳 𝘳ø𝘳𝘦𝘳 𝘴𝘪𝘨 𝘪 𝘷𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘤𝘩𝘦.”
- Vores Senior Innovation Manager Kathrine Lykke Kirk

Læs mere om vores partnerskab med Aarhus Investor Summit, her


Aarhus Investor Summit er en community-platform, der arbejder for at styrke og synliggøre investormiljøet i og omkring Aarhus til gavn for det lokale startup-økosystem. 
Aarhus Investor Summit står bag en årlig serie af events, der samler angel investorer, venturekapitalister og acceleratorer fra Danmark og Europa.

Vil du vide mere?

Kathrine er klar til at hjælpe dig

Kathrine Lykke Kirk

Kathrine Lykke Kirk

Senior Innovation Manager