
Masterclass: Co-Creating Trust: Climate-Resilient Crops and Consu...
Gain insigths into the "new" breeding method: New Genomic Techniques (NGTs) and gain insigths into how it is perceived by the consumers!
Se event
Masterclass: Co-Creating Trust: Climate-Resilient Crops and Consu...
Gain insigths into the "new" breeding method: New Genomic Techniques (NGTs) and gain insigths into how it is perceived by the consumers!
Se event
Pyrolyse- og Biokulsnetværk
Netværksgruppen holder dig opdateret på innovation inden for pyrolyse og biokulanvendelse. Denne gang på engelsk med fokus på biokuls adsorberende evne ift. pesticidanven...
Se event
Green Protein Network
Get insights in challenges and opportunities for Green Protein sources. This meeting will focus on startups and product innovation with green proteins.
Se event
Masterclass: Co-Creation Trust: Biostimulants & Biofertilizers
Gain insight into Biostimulants and Biofertilizers and Gain insight into how the farmers and consumers are perceiving them! Are they game changes?
Se event
Optimering af Fiskeriindustriens brug af sidestrømme.
Hvorfor ikke udnytte hele råvaren, når den nu er fanget, og der er begrænsning på mængderne? Fisk og skaldyr er godt, men det kan måske også blive en bedre forretning.
Se event
Kulstof 2025
Hvor får vi kulstof fra til den grønne omstilling? Mød og netværk med eksperter og få indblik i nyeste viden og løsninger på området
Se event
Green Protein Network
Get insights in challenges and opportunities for Green Protein sources. This meeting will focus on protein in a health and medical perspective at Steno Diabetes Center
Se event
Teknologiens rolle i hygiejneoptimering i den danske fødevareprod...
Online opfølgning på FORCE Technology's og Food & Bio Cluster's seminar "Smart og bæredygtig fødevareproduktion - hygiejne 1"
Se event
Footprint and Reporting Network
Stay op-to-date on reporting ESG within food, ingredients and beverage. This time: how IFF Denmark handle ESG/CSRD reporting
Se event
Smagsnetværket & datadrevet forretning
Smag på data – data på smag! Kan man bruge data og AI, når man skal finde ud af om et nyt produkt passer til forbrugernes smag og præferencer?
Se event
Fast-forward plant-based food symposium
The aim of the symposia series is to accelerate the transition to more plant-based food consumption by maximizing the impact of: Plant2Food, AgriFoodTure, the Plant-based...
Se event
Netværksmøde i Faaborg-Midtfyn Fødevarenetværk
Netværk for fødevarevirksomheder på Sydfyn. Dagens vært er Micro-Greens Danmark
Se event
Netværk for regenerativt landbrug
Netværk om hvordan vi skaber en fødevareproduktion og samtidig forbedrer jorden og landbrugsøkosystemet. Denne gang fokus på behov og krav fra markedet.
Se event
Sidestrømsnetværket
Netværksgruppe, der holder dig opdateret på upcycling og udnyttelse af sidestrømme. Denne gang med fokus på bioidustrielle symbioser der virksomheder i lokale partnerskab...
Se event
Optimering af Fiskeriindustriens brug af sidestrømme
Hvorfor ikke udnytte hele råvaren, når den nu er fanget, og der er begrænsning på mængderne? Fisk og skaldyr er godt, men det kan måske også blive en bedre forretning.
Se event
Fødevaresikkerhedsnetværk
Fødevaresikkerhedsnetværket er din platform til erfaringsudveksling, tilegnelse af ny viden og inspiration med fokus på fødevaresikkerhed og kvalitet.
Se event
Netværk for regenerativt landbrug
Netværk om hvordan vi skaber en fødevareproduktion og samtidig forbedrer jorden og landbrugsøkosystemet. Denne gang fokus på recirkuleringsmetoder.
Se event
Fødevaresikkerhedsnetværk
Fødevaresikkerhedsnetværket er din platform til erfaringsudveksling, tilegnelse af ny viden og inspiration med fokus på fødevaresikkerhed og kvalitet.
Se event
Sidestrømsnetværket
This network keeps you updated on upcycling and utilisation of side streams. This time focusing on conversion of agro-industrial side streams into high-quality protein.
Se event
Green Protein Network
Get insights in challenges and opportunities for Green Protein sources. This meeting will focus on meat alternatives at Orkla Foods
Se event
Green Protein Network
Get insights in challenges and opportunities for Green Protein sources. This meeting will focus on pea protein at Crispy Food
Se event
Smagsnetværket
Et netværk er for dig, der brænder for at skabe velsmagende fødevarer. Temaet denne gang er "Sensoriske værktøjer i relation til smag og udvikling af nye produkter"
Se event
Sidestrømsnetværket
Netværksgruppe, der holder dig opdateret på upcyclig og udnyttelse af sidestrømme. Denne gang med fokus på udviklingen indenfor forarbejdning og udvinding af rapsprotein ...
Se event
Fødevaresikkerhedsnetværk
Fødevaresikkerhedsnetværket er din platform til erfaringsudveksling, tilegnelse af ny viden og inspiration med fokus på fødevaresikkerhed og kvalitet.
Se event
Aktiviteterne og events er medfinansieret af EU, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller følger os på LinkedIn, er du sikker på at modtage nyt om kommende events direkte i din indbakke eller i dit feed. Tilmeld dig herunder.
Hvert år afholder vi i Food & Bio Cluster Denmark flere end 150 faglige arrangementer, netværksmøder, webinarer og andre events hvor du kan hente gratis viden. Find aktuelle tilbud på siden her eller klik herunder og se vores tidligere arrangementer.
Faglige netværk til dig, der vil have inspiration, faglig viden og flere kontakter.
Her finder du den seneste faglige viden om fødevarer og bioressourcer.
Food & Bio Cluster Denmark is part of several international networks with leading partners from around the world working to share knowledge, build new connections and accelerate innovation and sustainable development in food and bioresources.
Her kan du se aktuelle samarbejdsprojekter, som vores medlemmer og andre partnere lige nu er i gang med i regi af klyngebevillingen Innovationskraft 2023-2024, Erhvervsfyrtårnet for Biosolutions og Closing Loops-programmet. innovations og videnssamarbejder, som Food & Bio Cluster Denmark sætter i gang i regi af klyngebevillingen Innovationskraft 2021-2024.