• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbreve
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
  • Live webinar
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbreve
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
  • Live webinar
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder
Jens Juul Krogshede er den ene af to co-founders af Nabo Farm i det københavnske Nordvestkvarter. Sammen med Sebastian Dragelykke dyrker han micro greens i Vertical Farming. Foto: Nabo Farm

Nabo Farms lodrette landbrug blander den nyeste high tech med viden fra oldtiden

22.03.2021 I et tidligere autoværksted i det københavnske Nordvestkvarter ligger en bondegård som ikke mange andre. I etager dyrker Nabo Farm ærteskud, koriander og spiselige blomster til nogle af Danmarks fremmeste restauranter.

Læs mere…


Et kilo rå gulerødder belaster kun klimaet med 0,25 CO2e - en af duksene i klimaklassen. Foto: Food Nation

Hvad kan din virksomhed bruge den nye klimadatabase til?

21.03.2021 Danmarks grønne tænketank Concito kunne i februar præsentere første version af Den store klimadatabase, der giver både forbrugere og virksomheder adgang til en grundig analyse af klimabelastningen af de 500 mest almindelige fødevarer og drikkevarer i Danmark. Den er skabt til forbrugerne – men kan med fordel bruges aktivt af fødevarevirksomheder.

Læs mere…

Nyt digitalt forløb: Udnyt ressourcerne og nedbring madspildet i professionelle køkkener

20.03.2021 Mindre madspild og bæredygtighed går hånd i hånd med bedre økonomi i professionelle køkkener. Det tema folder vi ud i et nyt forløb på fem digitale workshops – tilmeldingen er åben nu.

Læs mere…


Tænketank inviterer til infomøde: Vær med i Danmark mod Madspild

19.03.2021 Danmark mod Madspild er navnet på et nyt initiativ mod netop madspild i danske virksomheder. Nu inviteres der til et uforpligtende informationsmøde – men melder man sig ind i samarbejdet, forpligter det.

Læs mere…


Øget tilsaltning af landbrugsjord kan medføre et tab på 1.781 euro pr. hektar kartofler i Danmark

02.03.2021 Klimaforandringer vil i fremtiden få stor indflydelse på kystnære landdistrikter og øer i Danmark og hele Nordsøregionen. Udover den større risiko for oversvømmelser fører de stigende hav-niveauer til øget nedsivning af saltholdigt havvand til grundvandet og øget tilsaltning af landbrugsjord.

Læs mere…


Fra innovation til vækst – Innovationsprojektet Future Food Innovation Development skaber værdi for virksomheder

01.03.2021 En helt ny evaluering udarbejdet af COWI viser, at virksomheder, der har deltaget i projektet Future Food Innovation Development har fået nye måder at skabe innovation på, samtidig med at mere end halvdelen (60 procent) af de responderende virksomheder forventer, at deres potentiale for vækst er eller vil blive forbedret som følge af deres deltagelse.

Læs mere…


Fem fødevaretrends, der venter os efter coronaen

19.02.2021 Danskernes forbrugsvaner har ændret sig under corona-nedlukningen – og vil ændre sig igen, når først krisen er overstået. Sociolog og livsstilsekspert Eva Steensig giver her fem bud på fødevaretendenser, der vil dukke op på den anden side af pandemien – og giver et bud på, hvordan din fødevarevirksomhed kan spille ind i trends og tendenser.

Læs mere…


EUs genopretningsplan er historisk mulighed for grøn, dansk eksport

19.02.2021 5.600 mia. kroner står klar til at hjælpe Europa tilbage på fode efter coronaen, og en stor del af pengene er øremærket grønne investeringer. Det åbner nye eksportmuligheder for særligt virksomheder, der arbejder med bioenergi.

Læs mere…


Aarhus-iværksættere får 17,5 millioner kroner til produktion af miljøvenligt alternativ til plast

12.02.2021 Cellugy har modtaget 2,38 millioner EURO i støtte fra European Innovation Council Accelerator. Pengene skal bruges til udvikling og opskalering af virksomhedens produktion af et innovativt biomateriale til emballageindustrien.

Læs mere…


Matchmaking med SCIENCE KU: Development of biopharmaceuticals, bioproducts and new predictive and diagnostic technologies

12.02.2021 Vær med, når SCIENCE KU matcher udfordringer i din virksomhed med talenter, der kan hjælpe med at løse dem. Eventen finder sted online på Zoom den 12. marts kl. 12:00-16:00.

Læs mere…


  • «
  • Næste
1 2 3 4 

Menu

  • Tilmeld nyhedsbreve

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

TILMELD NYHEDSBREV

Få nyt fra Food & Bio Cluster Denmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant fra den danske fødevare- og bioressourceklynge.

Food & Bio Cluster Denmark

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant inden for den danske fødevare- og bioressourceklynge. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hvert nyhedsbrev.
Hold dig opdateret!

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket nederst i hvert nyhedsbrev.

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?