• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder
Teknologi- og prisudviklingen inden for bioteknologien åbner nye muligheder for at producere fødevarer, ingredienser og foder ved hjælp af mikroorganismer og enzymer til konkurrencedygtige priser inden for få år (foto: iStock)

Debat: Potentialitet for biosolutions er godt i gang med at blive forløst

30.05.2023 Biosolutions er en vigtig nøgle til, hvordan vi kan drive den grønne omstilling på en lang række områder. Begrebet omfatter en næsten uendelig liste af muligheder for, hvordan vi gennem biologiske processer kan finde nye måder at løse ressourceudfordringer med naturlige løsninger og derigennem adressere nogle af de vigtigste problemstillinger, vi står midt i.

Læs mere…


De tre medstiftere af Tempty Foods: Ana Pejic (Co-founder & CPO), Cecilie Engvang Lund (Co-founder & COO) og Martina Lokajova (Co-founder & CEO) (Foto: Tempty Foods ApS)

Tempty Foods og Marlow Ingredients indgår verdens første samarbejde om brug af Marlow Mycoprotein

24.05.2023 Den danske startup Tempty Foods indgår et samarbejde med verdens største producent af mycoprotein, Marlow Ingredients, for at skabe den næste generation af alternativer til kød, der ikke forsøger at efterligne kød. Dermed bliver Tempty Foods den første virksomhed i verden til at bruge Marlow Ingredients mycoprotein og samtidig den første danske virksomhed til at lancere mycoprotein-baserede produkter på markedet.

Læs mere…

Fiskeindustriens side-strømme er blevet for vigtige til at ignorere

02.05.2023 Det var en af de vigtigste konklusioner ifølge en af deltagerne, som deltog i den vellykkede konference "Get more value from your seafood side-stream", som blev afholdt den 24. april i Barcelona.

Læs mere…


Foto: Bestyrelsesformand Lars Dalsgaard udtrykte sin glæde ved efter godt to år som klyngeorganisation at kunne fokusere på at præsentere resultater af det arbejde, der udføres i klyngen, nu da en rækker processer er faldet på plads.

Et positivt og aktivitetsrigt år for fødevarer og bioressourcer

28.04.2023 I forbindelse af Food & Bio Cluster Denmarks Summit 2023 blev der holdt generalforsamling i det a/s, der står bag forretningen og i den forening, der tegner Food & Bio Cluster Denmark som klyngeorganisation. I sin beretning for 2022 understregede bestyrelsesformand Lars Dalsgaard sin glæde ved efter godt to år som klyngeorganisation at kunne fokusere på at præsentere resultater af det arbejde, der udføres i klyngen, nu da en rækker processer er faldet på plads.

Læs mere…


Foto: De fire vinderidéer i Food & Bio Cluster Denmarks idékonkurrence 2023 er netop blevet kåret i forbindelse med Food & Bio Cluster Denmarks årsdag i Middelfart.

Morgendagens innovative løsninger blev fejret på Food & Bio Cluster Denmarks årsdag i Middelfart

27.04.2023 Fremtidens lovende startup-talenter blev i går fejret på Food & Bio Summit 2023, hvor klyngens medlemmer og andre nøglepersoner var samlet for at sætte spot på den innovation, der er så afgørende for, at vi lykkes med den grønne omstilling inden for fødevare- og bioressourceområderne. Her får du en opsamling fra dagen.

Læs mere…


Foto: Vinderne af idékonkurrencen 2023 (Food & Bio Cluster Denmark)

PRESSEMEDDELELSE: Se de fire vindere af idékonkurrencen 2023

26.04.2023 Dyrkning af fisk og skaldyr direkte fra marine celler i en bioreaktor in vitro. Lokaltfangede krabber som ingrediens i bæredygtigt proteintilskud. Udvikling af ny biogødning. Fossilfrit, biobaseret bindemiddel til asfalt. De fire vindere af Food & Bio Cluster Denmarks idékonkurrence 2023 er netop blevet kåret i forbindelse med Food & Bio Cluster Denmarks årsdag i Middelfart.

Læs mere…


Fotos: TechCircle partnerskabet

TechCircle sendt ud over rampen

21.04.2023 Cirka 100 mennesker fra forskellige dele af Danmarks techmiljø var den 20. april med til officielt at åbne Midtjyllands innovationshub TechCircle.

Læs mere…


Foto: På arrangementet “Innovation in Biosolutions” på DTU fik deltagerne masser af ny viden om biosolutions og mulighederne for startups i Danmark.

Biosolutions er et teknologisk guldæg

17.04.2023 I Danmark har vi både stor erfaring og know-how om biosolutions. Som del af fyrtårnsprojektet Biosolutions Zealand organiserede Food & Bio Cluster Denmark den 13. april en dag for start-ups og små virksomheder med gode råd og erfaringer. Her har vi samlet pointer og inputs fra dagen.

Læs mere…


Photo: Panelists Isabel Alvarez-Martos, Karsten Dinesen, Jakob Bejbo Andersen discussing the transition from innovative projects to sales at the “Innovation in Biosolutions” event at DTU on 13 April 2023

From projects to sales - choosing your focus and creating standardised products

17.04.2023 In a panel session during the event “Innovation in Biosolutions” at DTU, industry experts shared their real-life experiences on how to transition from innovative projects to sales and creating standardized products. Here are some of the key takeaways from the panelists.

Læs mere…


Photo: Christian Jacobsen, Thomas Grotkjær and Lone Hass discussing the role of boards and advisory boards at the “Innovation in Biosolutions” event at DTU on 13 April 2023

Forming and managing boards and advisory boards in start-ups

17.04.2023 When is the time to establish an advisory board – and when a board? How do I identify the critical competence gaps my company has and how do I find the right profiles for my board? How, in practice, do I get the most from it and how do I compensate my board members?

Læs mere…


  • «
  • Næste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?