Gør dine bæredygtighedsinitiativer til en konkurrencefordel
De nye EU-standarder stiller krav til værdikæder, og derfor kan også mindre virksomheder, der ikke bliver direkte påvirket af de nye EU-krav til bæredygtighedsafrapportering, blive mødt med nye leverandørkrav fra de større B2B-virksomheder, de leverer varer eller ydelser til.
Når virksomheder derfor dokumenterer og afrapporterer på deres bæredygtighedstiltag inden for ESG (Environment, Social og Governance) kan det derfor blive en konkret konkurrencefordel, som man bliver tilvalgt som leverandør på baggrund af, fortæller Dan i webinaret.
Sådan kommer du godt i gang
I webinaret kan du bl.a. blive klogere på hvilke 15 minimums ESG-rapporteringsområder, du skal forholde dig til og høre mere om en standardskabelon, som FN17 Business arbejder med.
- Vi mener, at man skal gå længere end de 15 minimumskrav, og derfor arbejder vi med en standardskabelon, man kan tage udgangspunkt i. Så får virksomhederne de gængse ting med, som vil blive efterspurgt. Dertil kan selvfølgelig komme nogle branchespecifikke ting, man også skal forholde sig til, og som man skal gå i dialog med kunderne om, tilføjer Dan.
Louise Krogh Johnson
Vil du vide mere?
Modtag vores nyhedsbrev og få besked direkte i indbakken, når vi afholder events eller udgiver ny viden om bæredygtighedsrapportering.
Få mere viden
Vil du være med i netværksgruppe om klima?
Climate Impact Assessment of Food
This network aims to identify and discuss challenges and solutions within climate impact assessment on food, beverages and ingredients and improve the network between partners in the area, with a particular attention to innovation aspects.
Læs om netværksgruppenFlere nyheder
Inspiration til udnyttelse af træ-biomasse til bioraffinering
Hvordan udnytter vi bedst træ og skovbiomasse nu og i fremtiden? Og kan biomasse fra skovens træer bruges til produktion af fødevarer, foder og biosolutions?
Anbefalinger til fødevareindustrien: Hvordan vi får flere alternative proteiner på menuen
Anbefalinger til fødevareindustrien om, hvordan man kan fremme og mainstreame forbruget og dermed produktionen af alternative proteiner.
Madspild i julen
Julen er højtiden for hygge, samvær og gode måltider. Men desværre er det også en tid, hvor madspild i danske husholdninger når nye højder. Hvert år smider danske husholdninger store mængder af mad ud i løbet af juledagene.
Exploring biosolutions for a sustainable future
On November 28, stakeholders from across Europe convened at the conference "Biosolutions in a European Perspective" in Odense to explore innovative pathways for sustainable growth through biosolutions.