Gør dine bæredygtighedsinitiativer til en konkurrencefordel
De nye EU-standarder stiller krav til værdikæder, og derfor kan også mindre virksomheder, der ikke bliver direkte påvirket af de nye EU-krav til bæredygtighedsafrapportering, blive mødt med nye leverandørkrav fra de større B2B-virksomheder, de leverer varer eller ydelser til.
Når virksomheder derfor dokumenterer og afrapporterer på deres bæredygtighedstiltag inden for ESG (Environment, Social og Governance) kan det derfor blive en konkret konkurrencefordel, som man bliver tilvalgt som leverandør på baggrund af, fortæller Dan i webinaret.
Sådan kommer du godt i gang
I webinaret kan du bl.a. blive klogere på hvilke 15 minimums ESG-rapporteringsområder, du skal forholde dig til og høre mere om en standardskabelon, som FN17 Business arbejder med.
- Vi mener, at man skal gå længere end de 15 minimumskrav, og derfor arbejder vi med en standardskabelon, man kan tage udgangspunkt i. Så får virksomhederne de gængse ting med, som vil blive efterspurgt. Dertil kan selvfølgelig komme nogle branchespecifikke ting, man også skal forholde sig til, og som man skal gå i dialog med kunderne om, tilføjer Dan.
Louise Krogh Johnson
Vil du vide mere?
Modtag vores nyhedsbrev og få besked direkte i indbakken, når vi afholder events eller udgiver ny viden om bæredygtighedsrapportering.
Få mere viden
Vil du være med i netværksgruppe om klima?
Climate Impact Assessment of Food
This network aims to identify and discuss challenges and solutions within climate impact assessment on food, beverages and ingredients and improve the network between partners in the area, with a particular attention to innovation aspects.
Læs om netværksgruppenFlere nyheder
Grønne proteiner: Hvor god er kvaliteten, hvor godt optages de og hvor meget protein kan kroppen anvende?
Proteiner er en vigtig del af vores kost, da de er kroppens byggesten og bidrager med energi. Men alle proteiner er ikke ens. Kvaliteten af proteinerne varierer nemlig meget afhængigt af, om de kommer fra kød, mælk eller planter.
Hvordan fortæller en ost sin egen historie?
Det spørgsmål tog Food & Bio Cluster’s netværksgruppe om smag til Kolding for at undersøge hos Procudan, der arbejder med ingredienser og emballager. Læs mere om netværksmødet her.
Lancering af nyt roundtable om innovation i fødevare- og sundhedssektoren
Samspillet mellem klinisk mikrobiologi og næringsrig fødevareproduktion
Food & Bio Cluster Denmark og Samhandel lancerer nyt Innovate-forløb med Samhandel
Food & Bio Cluster Denmark har i partnerskab med Samhandel etableret initiativet “Samhandel Innovate” – en ambitiøs inkubations- og vækstforløb designet til at understøtte danske fødevarestartups i deres udvikling og ekspansion ind i foodservice