• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder
Foto: meriç tuna on Unsplash

Salttolerante afgrøder, der er modstandsdygtige over for tørke

18.08.2022 Lige nu er store dele af Europa ramt af en tørke som kan blive den værste i 500 år. Sådan lyder udmeldingen fra bl.a. Europa-Kommissionens Fælles Forskningscenter (EC-JRC).

Læs mere…


Fotograf: Jesper Rais, Food Festival

Vi ses på Food Festival 2022

15.08.2022 Igen i år er Food & Bio Cluster Denmark med på Food Festival på Tangkrogen i Aarhus, hvor vi er en del af hele tre arrangementer om fredagen, hvor festivalen skydes i gang. Læs her, hvilke tre arrangementer, det drejer sig om.

Læs mere…

Open Call: Få op til 300.000 kr. i støtte til at realisere den gode idé

10.08.2022 Hvis du vil have din gode idé med, når Food & Bio Cluster Denmark behandler ansøgninger til projekter med fokus på udvikling af ny viden til gennemførelse i 2023, skal vi have din ansøgning senest den 14. september klokken 12.00.

Læs mere…


Tobias Emil Jensen fra EtOH har knækket koden til en mindre klimabelastende og mere eksperimenterende tilgang til spiritusproduktion (foto: EtOH Spirits).

Dansk producent vil skubbe til holdninger og smagsoplevelser med lynlagret spiritus fra en container på Østerbro

10.08.2022 God whisky behøver ikke ligge på fade i det skotske højland i årevis for at smage godt. Fra en container på en parkeringsplads på Østerbro har danske EtOH Spirits udviklet en ny metode til at accelerere modningen, og som åbner for nye muligheder til at lege med smage og gribe forbrugertrends.

Læs mere…


Cleantech Impact Accelerator: Den rette indgang og den rette introduktion

26.07.2022 Når store og små skal samarbejde går det somme tider lettere, når dialogen foregår på neutral grund. Det er en af konklusionerne, der kan drages af det nu afsluttede projekt, Cleantech Impact Accelerator, som de seneste tre år har givet sparring til 62 iværksættervirksomheder, bl.a. med at komme i kontakt med relevant, branchespecifikt netværk.

Læs mere…


Begejstringen var til at tage at føle på, da Bælg vandt prisen ved Sol over Gudhjem

Bælg vinder fornem pris ved Sol over Gudhjem: ”Vores deltagelse i SMV:Food Innovation er en del af årsagen til vores sejr”

05.07.2022 Den sidste weekend i juni var en stor weekend for Bælg. De tog nemlig en ret så fornem pris med hjem fra Bornholm, da de vandt Sol over Gudhjems produktkonkurrence i kategorien Innovation. Bælg var nomineret til prisen med deres Orange Konfekthapser, der er produceret med stort og vellykket fokus på velsmag og med omtanke for madspild og genanvendelse af restprodukt fra fødevareindustrien. De små lækkerier faldt i god jord hos dommerpanelet, hvilket resulterede i, at Bælg altså yderst velfortjent endte med at løbe med sejren.

Læs mere…


Få hjælp til at sikre din internationale forsyningskæde

05.07.2022 Registrer din virksomhed på business matchmaking-platformen ”The Supply Chain Resilience Platform” for at få kontakt med nye partnere og sikre din internationale forsyningskæde.

Læs mere…


Hjælp Ukraine med at få de ukrainske landbrugsprodukter ud i verden

05.07.2022 Under sloganet "Keeping Ukrainian goods moving!" har Europa-Kommissionen i samarbejde med Enterprise Europe Network lanceret en online platform for at matche europæiske og ukrainske virksomheder, så de sammen kan finde pragmatiske løsninger på at få ukrainske landbrugsprodukter ud til resten af verden.

Læs mere…


Konference for fødevareproducenter og leverandører sætter fokus på bæredygtighed

05.07.2022 Idégenerering, videndeling og inspiration er i fokus, når konferencen ’ Sustainable Food Processing’ den 17. november inviterer fødevareproducenter og leverandører til at høre om de nyeste trends og teknologier inden for områderne digitalisering, effektivisering, plantebaserede fødevarer, energibesparelse og automatisering.

Læs mere…


Nyt kontor i Thisted styrker klyngens landsdækkende struktur

29.06.2022 Med åbningen af Food & Bio Cluster Denmarks nye kontor i Thisted i mandags markeredes Food Cluster Thys konsolidering ind i klyngen, og Food & Bio Cluster Denmarks landsdækkende struktur er nu helt på plads. Fremover har medlemmer og andre spillere inden for fødevarer og bioressourcer nu endnu lettere adgang til klyngens muligheder og kompetencer på 10 forskellige lokationer landet over.

Læs mere…


  • Forrige
  • Næste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?