• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder

Søger du kapital og er du klar til at møde investorer?

26.08.2021 Som SMV indenfor bioøkonomisektoren har du nu mulighed at deltage i en virtuel bootcamp, hvor du får feedback på dit materiale, så du kan forbedre dine pitching-færdigheder og dermed lære at levere et overbevisende pitch.

Læs mere…


Stribedyrkning af markafgrøder skal øge biodiversiteten og give mere stabile udbytter

25.08.2021 I mange år er udviklingen i landbruget gået i retning af stadig større maskiner og stadig større marker, dyrket i monokultur. Men måske er der et skifte på vej, der vil vise sig som striber i landskabet.

Læs mere…

Jannick Schmidt, forsker på Aalborg Universitet og konsulent i bureauet 2.0-LCA

Bæredygtighed: Sådan tager du fat på klimaberegning i din virksomhed

19.08.2021 ”Be the change” lyder det fra Henrik Lund, CEO fra den plantebaserede fødevarevirksomhed Naturli’ Foods. Han var fredag den 13. august inviteret som taler til temadagen ”Op og ned i klimaberegnere”, der fandt sted på toppen af kunstmuseet ARoS.

Læs mere…


Fra rapskage til proteinrig fødevareingrediens

19.08.2021 I et nyt samarbejdsprojekt vil fire partnere undersøge, hvordan rapskage fra den nordeuropæiske landbrugsproduktion kan bidrage med planteprotein til fremtidens fødevarer.

Læs mere…


Mikroagler skal bidrage til velsmagende næringsrige produkter til ældresegmentet

19.08.2021 I et nyt samarbejdsprojekt adresseres den erhvervsmæssige udfordring ved at udvikle proteinrige produkter med alternative proteinkilder, som er både klimavenlige og nærende. Partnerne vil i projektet vil skabe to forskellige rene, næringsrige, velsmagende og plantebaseret alternativer til det animalsk dominerede udbud af proteinrige drikke, der udbydes på sygehuse og plejehjem i dag.

Læs mere…


Tag med os til Holland og bliv klogere på ”Free From” fødevareprodukter og bæredygtig emballage

19.08.2021 Sæt kryds i kalenderen – eller tilmeld dig allerede nu. Til november skal du med på Innovation Tour til Europas førende fødevareevent “Free From Functional Food & Health Ingredients 2021” inkl. ”Sustainable Packaging” i Amsterdam og et delegationsbesøg hos den hollandske fødevareklynge Foodvalley. Turen giver dig desuden mulighed for at præsentere din egen virksomheds løsninger og finde nye samarbejdspartnere.

Læs mere…


Indkaldelse af samarbejdsprojekter 2022

16.08.2021 Food & Bio Cluster Denmark indkalder ansøgninger fra partnere til samarbejdsprojekter, som skal gennemføres i regi af klyngebevillingen Innovationskraft i 2022.

Læs mere…


Nicolai Wammen, Stine Kirstein Junge, Søren Ejlersen, Kamilla Seidler, Leif Nielsen, Jais Valeur og Peder Tuborgh på toppen af kunstmuseet ARoS i Aarhus. Foto: Kasper Hornbæk/Food Organisation of Denmark.

Food Week Symposium: Flere veje mod mere bæredygtige fødevarer

13.08.2021 Vi kommer ikke til at blive en verden, der går en direkte og nem vej mod mere bæredygtighed. Hvis vi skal lykkes, kræver det mod, nytænkning, komplekse løsninger – og ikke mindst helt nye forbrugervaner og -evner. Det er nogle af konklusionerne på Food Weeks bæredygtighedssymposium på ARoS.

Læs mere…


Kan 180 millioner tons ammoniak gøres grønne?

16.07.2021 Der produceres 180 millioner tons ammoniak på verdensplan hvert år. Ammoniak bruges i Danmark blandt andet til gødningsprodukter i landbruget. Den traditionelle produktion kræver store mængder fossil energi - men vi kan lave det selv på mere bæredygtigvis ved hjælp fra vedvarende energi. Det viser projektet Power2Ammonia under Future Food & Bioresource Innovation.

Læs mere…


Food Week er i uge 32 – og Food & Bio Cluster Denmark er på toppen af ARoS

07.07.2021 Hele Aarhus summer af god madenergi, når fødevareproducenter, detailhandel og kulturliv i uge 32 går sammen om at sætte gang i byens gader med et mylder af spændende oplevelser og aktiviteter – alle med maden i centrum. Det er Food Organisation of Denmark, der står bag Food Week, som er 2021-udgaven af den årligt tilbagevendende Food Festival.

Læs mere…


  • Forrige
  • Næste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?