13.01.2022 Hvis du spiser fødevarer, der er dyrket regenerativt, passer du på både biodiversiteten og klimaet. Sådan kan det nye buzzword ´regenerativt´ tolkes, hvis vi ser på det i sammenhæng med landbrug og fremtidens fødevarer.
21.12.2021 Vi er tæt på at afslutte 2021 og kan kigge tilbage på vores første hele år som national fødevare- og bioressourceklynge og gøre status over, om vi har udviklet os i den rigtige retning og har formået at skabe resultater hos vores medlemmer, som vi har arbejdet tæt sammen med året igennem.
21.12.2021 De mange værdifulde sidestrømme i fødevareproduktionen og plantebaserede fødevarer har været absolut øverst på agendaen i et år, hvor omstillingsparathed og digital networking også var i fokus. Ansvarlig for Food Teamet, Kathrine Veigaard Stage uddyber de mange aktiviteter i året, der er gået.
21.12.2021 Med en bred landbrugsaftale på plads sættes der ekstra fokus på at udvikle de løsninger, der skal bringe hele landbruget i mål i 2030. 2021 har været et travlt år i Food & Bio Cluster Denmarks Bioressource team, og teamleder Thorkild Quist Frandsen giver et overblik.
21.12.2021 Food & Bio Cluster Denmark driver tre Inkubator-miljøer i Aarhus, Foulum og København og på trods af, at det generelt har været et svært år at drive kontorfællesskaber, har vores Inkubatormiljø haft en række succeser i 2021. Sitemanager og Inkubationsanvarlig Jacob Mogensen uddyber, hvad der er sket i løbet af året.
21.12.2021 Food & Bio Cluster Denmark vokser og bliver stærkere måned for måned. Vores medlemschef Sine Riisager bringer årets sidste medlemsnyt.
08.12.2021 Kunne du tænke dig at arbejde med ambitiøse iværksættere og sikre udvikling og skalering af fremtidens fødevare- og bioressourcevirksomheder? Har du erfaring med forretningsudvikling i fødevareerhvervet? Måske haft egen virksomhed? Så kan du være den profil, vi søger som Business Developer i vores Inkubationsteam.
06.12.2021 Hos Food & Bio Cluster Denmark møder vi mange nystartede virksomheder, der søger at have en så enkel og gennemskuelig ingrediensliste, som overhovedet muligt for at vække forbrugernes tillid og levere de ”rene” produkter, som forbrugerne efterspørger.
23.11.2021 "Hvis du kun har en ting du må tage med til en øde ø, skal det være et hampefrø. Så har du til livets opretholdelse."
22.11.2021 Der sker i disse år en rivende teknologisk udvikling inden for biosolutions på fx bio-baserede ingredienser og materialer, alternative proteiner og meget andet, men i en forbrugerundersøgelse foretaget af Food & Bio Cluster Danmark mener 75% af de adspurgte danske forbrugere ikke, at de har personlig erfaring med bio-baserede produkter. Der mangler ganske enkelt en fundamental forståelse af, hvordan denne type produkter indgår i vores alles daglige liv.