26.08.2021 Som SMV indenfor bioøkonomisektoren har du nu mulighed at deltage i en virtuel bootcamp, hvor du får feedback på dit materiale, så du kan forbedre dine pitching-færdigheder og dermed lære at levere et overbevisende pitch.
25.08.2021 I mange år er udviklingen i landbruget gået i retning af stadig større maskiner og stadig større marker, dyrket i monokultur. Men måske er der et skifte på vej, der vil vise sig som striber i landskabet.
19.08.2021 ”Be the change” lyder det fra Henrik Lund, CEO fra den plantebaserede fødevarevirksomhed Naturli’ Foods. Han var fredag den 13. august inviteret som taler til temadagen ”Op og ned i klimaberegnere”, der fandt sted på toppen af kunstmuseet ARoS.
19.08.2021 I et nyt samarbejdsprojekt vil fire partnere undersøge, hvordan rapskage fra den nordeuropæiske landbrugsproduktion kan bidrage med planteprotein til fremtidens fødevarer.
19.08.2021 I et nyt samarbejdsprojekt adresseres den erhvervsmæssige udfordring ved at udvikle proteinrige produkter med alternative proteinkilder, som er både klimavenlige og nærende. Partnerne vil i projektet vil skabe to forskellige rene, næringsrige, velsmagende og plantebaseret alternativer til det animalsk dominerede udbud af proteinrige drikke, der udbydes på sygehuse og plejehjem i dag.
19.08.2021 Sæt kryds i kalenderen – eller tilmeld dig allerede nu. Til november skal du med på Innovation Tour til Europas førende fødevareevent “Free From Functional Food & Health Ingredients 2021” inkl. ”Sustainable Packaging” i Amsterdam og et delegationsbesøg hos den hollandske fødevareklynge Foodvalley. Turen giver dig desuden mulighed for at præsentere din egen virksomheds løsninger og finde nye samarbejdspartnere.
16.08.2021 Food & Bio Cluster Denmark indkalder ansøgninger fra partnere til samarbejdsprojekter, som skal gennemføres i regi af klyngebevillingen Innovationskraft i 2022.
13.08.2021 Vi kommer ikke til at blive en verden, der går en direkte og nem vej mod mere bæredygtighed. Hvis vi skal lykkes, kræver det mod, nytænkning, komplekse løsninger – og ikke mindst helt nye forbrugervaner og -evner. Det er nogle af konklusionerne på Food Weeks bæredygtighedssymposium på ARoS.
16.07.2021 Der produceres 180 millioner tons ammoniak på verdensplan hvert år. Ammoniak bruges i Danmark blandt andet til gødningsprodukter i landbruget. Den traditionelle produktion kræver store mængder fossil energi - men vi kan lave det selv på mere bæredygtigvis ved hjælp fra vedvarende energi. Det viser projektet Power2Ammonia under Future Food & Bioresource Innovation.
07.07.2021 Hele Aarhus summer af god madenergi, når fødevareproducenter, detailhandel og kulturliv i uge 32 går sammen om at sætte gang i byens gader med et mylder af spændende oplevelser og aktiviteter – alle med maden i centrum. Det er Food Organisation of Denmark, der står bag Food Week, som er 2021-udgaven af den årligt tilbagevendende Food Festival.