• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Viden



  • Du er her:
  • Forside
  • / Viden
  • Du er her:
  • Viden

Ny rapport: Potential of fermentation

20. februar 2023

Fermenteringsteknologier er i stor global vækst og med et stort markedspotentiale for danske virksomheder, da vi står stærkt inden for fødevare- og bioteknologiindustrien. I denne rapport analyseres markedspotentialet, og behovet for implementering af fermenteringsudstyr i Danmark afdækkes, herunder eksempler på anvendelse af fermentering eller raffinerede produkter som enzymer, proteiner, biostimulerende stoffer m.m.

Fermentering omfatter en lang række biologiske processer, der udføres af mikroorganismer. Traditionelt henviser udtrykket til processer, hvor mikroorganismer forbruger organiske molekyler under anaerobe forhold. Denne rapport kigger imidlertid på fermentering i en bredere industriel betydning, hvor alle processer, hvor der sker en reproduktion af mikroorganismer - eller produktion gennem mikroorganismer - omfattes.

Med udsigt til en fortsat stigning i væksten inden for fermenteringsteknologier, har vi i Food & Bio Cluster Denmark bedt Teknologisk Institut om at dykke ned i markedspotentialet for danske virksomheder, og hvordan vi fremmer og kommercialiserer teknologien med hensyn til fx finansiering, teknisk bistand og adgang til forskningsfaciliteter.

Læs mere i rapporten herunder, som indeholder ny viden om

  • Markedspotentialet
    • Vidensudveksling med samarbejdspartnere, interessenter og potentielle kunder 
    • Implementering af opskaleringsudstyr 
    • Online-undersøgelse 
  • Krav til fermenteringsfaciliteter
    • Koncept for gennemførelse 
  • Konklusion og referencer 

Rapporten er på engelsk.

 

Hent rapporten

 

Rapporten er udarbejdet som del af projektet Innovationskraft med støtte fra Forsknings- og Uddannelsesstyrelsen.  

 



Vil du vide mere?

Thorkild Qvist Frandsen 
Team Leader - Bioresources
Send e-mail

Tilbage

Ny rapport: Potential of fermentation /Default.aspx?ID=11051&newsid=3118&Action=1&M=NewsV2&PID=63850 https://foodbiocluster.dk/Files/Images/Viden/Potential-of-fermentation-940x520.png

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?