Rapporter og publikationer

Vidensbank - Biosolutions

I Vidensbanken har vi samlet udvalgte publikationer og materialer, der giver dig vigtig viden om biosolutions.

Erhvervsfyrtårnet for Biosolutions har her samlet en fælles vidensbank for alle, der arbejder med og fortæller om biosolutions.

Her finder du udvalgte publikationer og materialer om biosolutions fra Erhvervsfyrtårnet og andre kilder i og udenfor det danske økosystem.

Vidensbanket er udgivet som en del af Biosolutions Zealand II med støtte fra EU og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Louise Krogh Johnson

Louise Krogh Johnson

Senior Innovation Manager

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med aktuel viden og tilbud fra klyngen.

Tilmeld nyhedsbrev
Viden

Flere rapporter og analyser fra Food & Bio Cluster Denmark

Dansen om det biogene kulstof

Dansen om det biogene kulstof

I denne publikation får du et indblik i balancerne mellem det biogene kulstof, vi i dag kan ”producere”, og de behov, samfundet har. Både nu og i fremtiden.

Foodtech in Denmark

Foodtech in Denmark

Iværksætteri og vækstvirksomheder bidrager til fremtidens arbejdspladser, men adgang til kapital er den største barriere for vækst i startups – også indenfor fødevare, landbrug og bioressourcesektorerne.

Plantebaseret Seafood

Plantebaseret Seafood

Hvordan ser den danske tang- og mikroalgeproduktion ud? Hvilke produkter er tilgængelige, og hvad er potentialet for at flere fødevarer i fremtiden også vil indeholde plantebaserede ingredienser fra havet? Læs mere i denne fokusanalyse.

Potential of fermentation

Potential of fermentation

Fermenteringsteknologier er i stor global vækst og med et stort markedspotentiale for danske virksomheder, da vi står stærkt inden for fødevare- og bioteknologiindustrien. I denne rapport analyseres markedspotentialet, og behovet for implementering af fer

KLID-raffinering

KLID-raffinering

Test af potentialerne for bioraffinering af restfraktionen klid fra mølning af alm. hvede, ølandshvede og spelt hos Samsø Mel.

Alger til kvægfoder

Alger til kvægfoder

Hvordan kan makroalger i kvægfoder reducere udledningen af metan fra kvægbesætninger? Læs mere om det i denne rapport fra Teknologisk Institut.

BiomassProtein Green Lab Skive

BiomassProtein Green Lab Skive

Markedet for planteproteiner til fødevarer forventes at stige eksplosivt i de kommende år. Denne rapport belyser de produktionstekniske forhold, der er involveret i at etablere et planteproteinanlæg.

Nyt toolkit til kvalitetsdokumentation

Nyt toolkit til kvalitetsdokumentation

Salttolerante fødevarer kan afvige fra fødevarer, der ikke dyrkes i saltholdig jord. Med sensorisk analyse kan du lære, hvordan forbrugere vurderer din produkter, og hvordan de sammenlignes med andre produkter.

De gode og usunde planteproteiner

De gode og usunde planteproteiner

Planteproteiner. Meget bedre for klimaet, men vil forbrugerne acceptere det? Og hvad med knækket på plantepølsen og den ernæringsmæssige kvalitet? Der er et stykke vej, før vi er i mål med planteproteinerne.