Cellebaseret produktion af mælkebestanddele Udgivet af: DCA -Nationalt Center for Fødevarer ved Aarhus Universitet 2024 Læs mere
Biosolutions: Regulatory sandboxes as a tool to break down regulatory barriers Udgivet af: Professor, dr. juris Linda Nielsen for Novo Nordisk Foundation2024 Læs mere
Anbefalinger: Avanceret bioraffinering og kaskadeudnyttelse Udgivet af: Det Nationale Bioøkonomipanel2024 Læs mere
Vision - Erhvervsfyrtårnet for Biosolutions Udgivet af: Erhvervsfyrtårnet for Biosolutions2024 Læs mere
Biosolutions i Danmark - Skalering af fremtidens løsninger Udgivet af: Teknologisk Institut 2024 Læs mere
Alternative proteiner – hvad, hvorfor og hvordan? Udgivet af: Rådet for Grøn Omstilling 2024 Læs mere
Biosolutions – A series of overlooked climate technologies Udgivet af: Copenagen Economics 2024 Læs mere
ShapingBio - Overall mapping of global and Eu's policies on biobased sectors and food systems Udgivet af: ShapingBio2023 Læs mere
Teknologier til fremstilling af nye alternativer til traditionelle animalske fødevarer Udgivet af: Etisk Råd2023 Læs mere
Kultiveret Kød - fra muskelceller til fødevarer Udgivet af: Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet 2022 Læs mere
Status og perspektiver for mikroalgeproduktion i Danmark Udgivet af: Teknologisk Institut 2021 Læs mere
Biosolutions i Danmark - Analyse af bioøkonomiens potentialer og vækstbetingelser Udgivet af: IRIS Group 2021 Læs mere