24. januar 2023
Her kan du hente en helt ny rapport, der sammenfatter den seneste viden om forarbejdningsteknologier til fødevarer herunder termiske og ikke-termiske teknologier.
Fødevareforarbejdningen har udviklet sig gennem århundreder, og det er hele tiden blevet muligt at konservere produkter i længere tid og længere væk fra det oprindelige produktionssted.
Dermed er det blevet muligt at omdanne ofte uspiselige råvarer til en lang række fødevarer med et højt fødevaresikkerhedsniveau, og som opfylder en lang række forskellige forbrugerkrav.
Men hvor står vi i dag? Food & Bio Cluster Denmark har bedt Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet (KU FOOD) sammenfatte den seneste viden om forarbejdningsteknologierne, herunder termiske og ikke-termiske teknologier og baseret på instituttets igangværende aktiviteter.
Rapporten er udarbejdet som del af projektet Innovationskraft med støtte fra Forsknings- og Uddannelsesstyrelsen.
Se også
Kathrine Vejgaard Stage
Team Leader - Food
kvs@foodbiocluster.dk
Ny rapport: Gentle Preservation Technologies
/Default.aspx?ID=11051&newsid=3108&Action=1&M=NewsV2&PID=63850
https://foodbiocluster.dk/Files/Images/Viden/Gentle-Preservation-Technologies-940x520.png