New and innovative foam kiss

The Organic Crave Company udvikler og tilbyder innovative snacks, som er økologiske og med et lavt sukkerindhold. Vi har nu samlet et konsortium bestående af The Organic Crave, SWEET NORTH og DTU, som skal løse næste snacking-udfordring:

 

Udvikling af en ny og unik flødebolle, som er økologisk, vegansk, med et lavt sukkerindhold (under 5% sukker pr 100g.) og har en lang holdbarhed, da den skal kunne nedfryses. 

Der findes veganske alternativer fra virksomheden Glean, men denne er ikke økologisk, og deres produkter kan ikke holde sig mere end et par dage pga. vandaktivitet. Der findes langtidsholdbare flødeboller, men disse er ikke veganske. Low sugar flødeboller findes slet ikke. 

Vi ønsker dermed at udvikle en flødebolle, som ikke eksisterer på markedet, med meget stærke anprisninger. Den lange holdbarhed åbner op for eksport. 

Finansieret af

Projektet ”New and innovative foam kiss”er igangsat af Food & Bio Cluster Denmark med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. 

Partnere i projektet

Projektet gennemføres i samarbejde mellem The Organic Crave Company ApS, Sweet North ApS og DTU fødevareinstitut.

Anni Simonsen

Anni Simonsen

Senior Innovation Manager

Sidder du med en god idé til et innovationsprojekt?

Food & Bio Cluster Denmark hjælper med at accelerere innovationen og den bæredygtige udvikling inden for fødevarer og bioressourcer.

Vi udbyder løbende muligheder for forskellige samarbejder og projekter.

Sådan samarbejder vi også om innovation

Her kan du se eksempler på andre innovationssamarbejdsprojekter i regi af klyngebevillingen Innovationskraft.

Projekter

Se hvilke danske og internationale projekter, klyngen deltager i.

Netværk

Vi samler deltagere i faglige netværk, hvor vi deler viden og erfaringer om fødevarer og bioressourcer.

Nyheder

Læs aktuelle nyheder om fødevarer og bioressourcer.

Kontakt

Vi står altid klar til at hjælpe dig med konkrete spørgsmål. Hvis ikke vi selv kan svare, ved vi helt sikkert, hvem der kan.