Beyond Beta er Danmarks bedste startup-program, der forbereder den næste generation af virksomhedsstiftere til hurtig skalering og den første investeringsrunde. Projektet Beyond Beta, som er et tilbud til alle startups i Danmark, er finansieret af Erhvervsfremmebestyrelsen og er et samarbejde mellem Danmarks nationale erhvervsklynger, Erhvervshusene, Accelerace, Dansk Designcenter og en række private aktører.
Projektet Greater Copenhagen Cleantech Impact Accelerator (CIA) er skabt som en vækstplatform, der henvender sig til selvstændige, nystartede og mikrovirksomheder (1-9 medarbejdere) i Region Sjælland og Region Skåne, som arbejder inden for miljøteknologi og ressourceeffektivitet.
Enterprise Europe Network, der er verdens største b2b-netværk, består af 600 organisationer i mere end 60 lande, som kan matche danske virksomheder med relevante udenlandske samarbejdspartnere. Netværket er etableret og medfinansieret af Europa Kommissionen og støttes desuden lokalt, regionalt og nationalt i Danmark, herunder af Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland og Forsknings- og Innovationsstyrelsen.
Region Midtjylland er blevet udnævnt til foregangsregion for verdensførende, innovative, bæredygtige og effektive vandteknologiske løsninger gennem udvikling, demonstration, skalering og produktion af vandteknologi samt løsninger til en energi- og klimaneutral vandsektor i 2030 – til gavn for eksport, vækst, uddannelse og beskæftigelse i Midtjylland og hele Danmark.
Like a Pro er et EU-støttet projekt, der arbejder med at udvide udvalget af alternative proteiner fra fx rapsfrø, melorme og andre alternative kilder, mainstreame dem og få flere forbrugere til at tage dem til sig.
Projektet Plant2Food har en vision om at fremskynde udviklingen af plantebaserede fødevarer, til gavn for både planeten og befolkningen. Visionerne skal realiseres ved at bygge en førende platform for plantebaseret fødevareforskning og innovation i hele værdikæden.
For stor en del af den globale fødevareproduktion går tabt eller til spilde. De tabte ressourcer er en udfordring for både klimaet og en voksende verdensbefolkning, som skal brødfødes. Dette projekt sigter mod at skabe innovation og komme med konkrete anbefalinger til ny lovgivning i Europa-Kommissionen frem mod EU's mål om at halvere fødevarespildet inden 2030 og nærme sig et nulspild i 2050