Et treårigt EU projekt, der har til formål at bygge bro mellem producenter og forbrugere ved at give landmændene og producenterne praktisk viden og støtte til at få opbygget en markedsposition gennem nye forretnings- og marketingmodeller baseret på korte forsyningskæder
CPH-Food har til formål at øge innovationsgraden og at udvikle konkrete løsninger for små og mellemstore fødevarevirksomheder i Region Sjælland. Fødevareerhvervet er af stor betydning for regionen, og vi vil imødekomme SMVernes behov for innovation og dermed øge deres del i et voksende marked.
Vil du gerne forbedre din virksomheds konkurrencedygtighed igennem digitalisering? Så læs mere om projektet her.
FoodPackLab 2 fremmer samarbejdet mellem fødevareforarbejdning, emballering og deep tech innovationsklynger i EU for at finde løsninger på problemer, der opstår på fødevareforarbejdnings- og emballagestadiet, og som begrænser fødevarens holdbarhed, før de smides ud.
Future Food Innovation er blevet til Future Food & Bioresource Innovation! Future Food & Bioresource Innovation er et program, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at skabe innovation og vækst i hele værdikæden.
Projekt ”Fødevarebranchens Kompetenceløft” har til formål øge kompetencerne i fødevarevirksomhederne gennem ledelsesudvikling og kompetenceudvikling hos medarbejderne, samt tilførsel af nye kompetencer til virksomhederne.
Global Foodture er et projekt, der har til formål at fremme den bæredygtige omstilling af fødevaresystemet på verdensplan gennem samarbejde og innovation. Målet er at udvikle og gennemføre en fælles internationaliseringsstrategi, der letter europæiske SMV'ers adgang til lande uden for Europa.
Få op til 90.000 til at udvikle din forretning! Nu får du mulighed for at få en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre din virksomhed. Over 400 danske virksomheder får over de næste par år støtte til at udvikle deres forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning – og du kan være en af dem.
EU projekt der skal sikre en mere bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer ved at udvikle nye metoder til fremstilling af ingredienser til fødevareindustrien.