AgroBioHeat er et nyt projekt finansieret i EUs rammeprogram Horizon 2020, der skal frembringe en platform med information og best practice eksempler, der kan fremme øget anvendelse af biomasse fra landbrug til opvarmning.
Biogas Go Global har til formål at øge den danske biogasbranches konkurrence- og internationaliseringsevne ved at danne en dansk Triple Helix alliance, der på kort og lang sigt kan accelerere eksporten af grøn teknologi og services ved at imødekomme udfordringer for udbredelse af biogasteknologi i USA.
Der er potentiale for både klimagevinster og en øget indtjening ved en forbedret udnyttelse af restprodukter fra landbrugs- og fødevaresektoren. Det EU-finansierede COOPID-projekt præsenterer en række nye biobaserede forretningsmodeller gennem 10 konkrete cases.
Future Food Innovation er blevet til Future Food & Bioresource Innovation! Future Food & Bioresource Innovation er et program, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at skabe innovation og vækst i hele værdikæden.
Circular business models for dynamic rural communities. The GO-GRASS project will develop a set of small-scale bio-based solutions to unlock the overlooked potential of grassland across Europe and create new business opportunities for rural areas.
INBIOMS fokus er intelligent produktion og udnyttelse af bioressourcer i overgangen til en biobaseret økonomi. Netværket hjælper danske virksomheder med fokus på bioressourcer med at få adgang til ny viden, få overblik over finansieringsmuligheder samt at finde nye samarbejdspartnere i Danmark og internationalt.
Udvikling af nye funktionelle proteiner og bioaktive ingredienser fra rapsfrø, oliven, tomater og sidestrømme til citrusfrugter til anvendelse i fødevarer, kosmetik, dyrefoder og bindemidler.
The VALUEWASTE project proposes an integrated approach in urban biowaste upcycling for the production of high-value bio-based products, developing the first complete solution to fully valorise biowaste that can be replicated across Europe.
Projektet SalFar forsøger at forberede fødevareproducenter på fremtidige udfordringer, da indtrængningen af salt i jordbunden vil stige mærkbart i det kystnære landskab i dette århundrede - bl.a. på grund af hyppigere oversvømmelser.