Smagsnetværk
I netværket Smag har vi fokus på inspiration og viden om at arbejde med smag i produktudviklingen. Skal du også være med?
Lige nu driver vi 11 faglige netværk med videndeling og sparring om specifikke emner i et neutralt og fortroligt rum.
Alle netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer om alt fra fx bæredygtig emballage, fødevarers klimapåvirkning, pyrolyse og biokul, datadrevet forretning, grønne proteiner, smag og meget mere.
Vi tager aktiv del i internationale netværk - til gavn for vores medlemmer.
Herigennem får vi adgang til viden, værktøjer og programmer, som kan hjælpe vores medlemmer til international vækst.
Vi etablerer løbende nye netværksgrupper ud fra vores medlemmers behov. Temaerne testes indledende af i et roundtable, hvor alle har mulighed for at deltage og sætte retningen for et evt. kommende netværk.
Kontakt Kathrine Vejgaard Stage, Head of Innovation & Partnerships, hvis du har et behov eller en konkret idé til et nyt tema, vi skal lave et nyt netværk omkring.
Hvis ikke vi selv kan hjælpe dig videre med en konkret løsning, ved vi højst sandsynlig hvem der kan.
Hvad end det er en fagperson, en leverandør, en forsker, en iværksætter, en investor eller en helt anden nøgleperson, der kan hjælpe dig videre, er der stor sandsynlighed for at vi kender vedkommende gennem vores store danske og internationale netværk.
Kontakt Sine Riisager, Head of Members & Inspiration, hvis du gerne vil vende de konkrete muligheder for dig.
Hvert år afholder vi en fælles årsdag for alle klyngens medlemmer og samarbejdspartnere, Food & Bio Summit.
Her har du mulighed for at møde andre inden for branchen.
Vi hjælper +400 virksomheder inden for fødevarer og bioressourcer med at styrke innovationen og den grønne omstilling.
Som nationalt samlingspunkt for fødevarer og bioressourcer giver vi dig direkte adgang til alt det, du har brug for at vide.
Vi hjælper medlemmer med at bane vejen til de rigtige projekter, samarbejdspartnere, finansiering og meget andet.
Sidder du med et godt produkt, en fed løsning eller en skarp idé? Se hvordan vi kan hjælpe dig videre på rejsen.