Fødevaresikkerhedsnetværk:

Bliv opdateret på den nyeste viden, teknikker, metoder og lovgivning inden for fødevaresikkerhed

Med netværket Fødevaresikkerhed får du en platform til erfaringsudveksling, tilegnelse af ny viden og inspiration - alt sammen kun med fokus på fødevaresikkerhed og kvalitetssikring.

Skal du også være med?

Et netværk for dig, der arbejder med fødevaresikkerhed og kvalitet

Formålet med netværket er at give ansatte, der arbejder med fødevaresikkerhed og kvalitet i fødevarebranchen, et netværk, hvor de kan sparre med andre i samme eller lignende stillinger.

Mange ansatte i kvalitetsstillinger sidder ofte alene og med flere kasketter på, så det at kunne erfaringsudveksle og søge hjælp blandt andre er af stor værdi.

På møderne bliver der præsenteret aktuelle emner, som netværksdeltagerne selv vælger, og et fast punkt på dagsordenen (det har det været i netværkets snart 18 år lange levetid) er ”Siden sidst”, hvor netværksdeltagerne opdateres på den nyeste lovgivning, fødevarestyrelsens kampagner, tilbagetrækninger og andet relevant inden for fødevarelovgivning.

Eksempler på nogle af de seneste emner, der har været på dagsordenen:

  • Dansk fødevaresikkerhed til nye højder
  • Food Safety Culture
  • Nyt om standarder (fokus på BRC og IFS opdatering)
  • Fødevarekontaktmaterialer
  • Udvidet producentansvar
  • Skadedyrsbekæmpelse
  • Intern audit
  • Metoder til risikoanalyser
  • Økologilovgivning

Hvem er netværket relevant for?

CQOs, QAs og kvalitetsansvarlige i fødevareproducerende virksomheder og erhverv tilknyttet den fødevareproducerende branche.

Virksomhederne i netværket et ofte mellemstore virksomheder eller selvstændige produktionsenheder, der er en del af en større koncern.

​Netværket er for medlemmer i Food & Bio Cluster Denmark.

3 gode grunde til at være en del af netværket

1.

Du får ny viden og inspiration fra specialister og andre, som (også) ved en masse om fødevaresikkerhed og kvalitet i fødevarebranchen.

2.

Du får en platform til at sparre med branchekolleger og specialister omkring faglige udfordringer.

3.

Du får et relevant netværk med andre, der arbejder i samme eller lignende stillinger.

Det praktiske

Hvordan bliver jeg en del af netværket?

Du tilmelder dig ved at sende en mail til netværksansvarlig Conny Hanghøj.

Hvor ofte mødes netværket?

Netværket mødes fire gange årligt, skiftevist i Jylland og på Sjælland.

Møder afholdes på dansk.

Du kan se kommende møder i kalenderen herunder.

Hvad koster det?

Deltagelse er gratis for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark.

Vil du vide mere?

Conny Hanghøj

Conny Hanghøj

Senior Innovation Manager

Hvem er med i netværket?

Her kan du se eksempler på nogle af de virksomheder, du har mulighed for at møde i netværket.

Medfinansieret af

Netværk

Se hvilke andre netværksgrupper, du også kan deltage i

Projekter

Se hvilke danske og internationale projekter, klyngen deltager i.

Netværk

Vi samler deltagere i faglige netværk, hvor vi deler viden og erfaringer om fødevarer og bioressourcer.

Nyheder

Læs aktuelle nyheder om fødevarer og bioressourcer.

Kontakt

Vi står altid klar til at hjælpe dig med konkrete spørgsmål. Hvis ikke vi selv kan svare, ved vi helt sikkert, hvem der kan.