Dansen om det biogene kulstof I denne publikation får du et indblik i balancerne mellem det biogene kulstof, vi i dag kan ”producere”, og de behov, samfundet har. Både nu og i fremtiden. BioressourcerGrøn omstilling Læs mere
Din genvej til bæredygtig innovation Hent klyngens årsskrift 2024 og mød menneskene og historierne bag den stærke innovation og iværksætterånd, der findes inden for fødevare- og bioressourcesektoren i Danmark. Grøn omstilling Læs mere
Risikostyringsværktøj for små og mellemstore fødevarevirksomheder Risikovurdering og risikostyring er svært for alle fødevarevirksomheder. Ny fokusanalyse dykker ned i, hvilke udfordringer virksomhederne står med, hvad der er godt, og hvor der ønskes forbedringer. Fødevarer Læs mere
Moo-ving towards the future This analysis focuses on how to foster consumer acceptance of precision fermentation technology and animal-free dairy proteins. BioressourcerGrøn omstilling Læs mere
Innovationskultur i fødevarefremstilling Ny rapport viser, at danske fødevarevirksomheder har et højt niveau af innovationsaktiviteter. Alligevel anser de sig selv for at være mindre innovative end fremstillingsvirksomheder i øvrigt gør. FødevarerTech og digitalisering Læs mere
Webinar: Bæredygtighedsrapportering – hvad betyder det for min virksomhed? EU har vedtaget nye standarder til virksomheders bæredygtighedsrapportering, som kommer til at kræve mere af flere virksomheder. I dette webinar giver Dan Skovgaard fra FN17 Business overblik over de mange begreber og kommer med gode råd. Grøn omstillingTech og digitalisering Læs mere
Foodtech in Denmark Iværksætteri og vækstvirksomheder bidrager til fremtidens arbejdspladser, men adgang til kapital er den største barriere for vækst i startups – også indenfor fødevare, landbrug og bioressourcesektorerne. FødevarerBioressourcerIværksætteri og accelerationGrøn omstilling Læs mere
Tarmens Bakteriesamfund: Hvilken rolle spiller det i forhold til kost og sundhed? Hvordan påvirker kost tarmens bakteriesamfund, og hvilken betydning har det for menneskers sundhed? I denne rapport opsummeres den nuværende viden på området ud fra aktuel forskning og international litteratur. Fødevarer Læs mere