02.12.2020 Fire forskere fra MAPP Centret, Aarhus Universitet, er ude med en ny analyse om velvære som en global fødevaretrend. Få resultaterne og gode råd med på vejen eksklusivt hos Danish Food Innovation.
02.12.2020 Tæt på 80% af de danske forbrugere er uimponerede over de plantebaserede produkter, som i dag findes på markedet, viser en undersøgelse fra Danish Food Innovation.
02.12.2020 Planteproteiner. Meget bedre for klimaet, men vil forbrugerne acceptere det? Og hvad med knækket på plantepølsen og den ernæringsmæssige kvalitet? Der er et stykke vej, før vi er i mål med planteproteinerne.
02.09.2020 De snakker mere bæredygtigt end de handler. Kød er kongen i deres køkken, og rester er the shit. Det er tilbuds-jægerne, vi taler om; det er danskerne anno 2019, afslører en ny landsdækkende undersøgelse.
02.09.2020 Ifølge en ny benchmark analyse fra Danish Food Innovation er Danmark blandt seks lande i verden, som er stærkest indenfor klima-smarte løsninger til fødevareindustrien.
02.08.2020 Hvordan bliver start-ups blandt de 10 procent, som får succes med deres produkt? Test igen, igen og igen, husk dine forbrugere og nåhr ja masser af velvære. Det er ikke nemt, men her får du en række gode råd med på vejen.
02.08.2020 Forbrugeres opfattelse af hvad bæredygtig emballage er, stemmer ikke nødvendigvis altid overens med hvad der faktisk er bæredygtigt. Men hvordan ændrer vi måden forbrugerne opfatter bæredygtighed?
03.06.2020 Store anerkendte restauranter bruger allerede tang i deres mad. Nu skal resten af Danmark til at eksperimentere med den særdeles bæredygtige råvare og nærings-rig ingrediens, der kan få mange funktionelle-roller som ingrediens i fødevarebranchen.
26.06.2013 Hvilke plastikmaterialer findes i dag på markedet? Og hvilke er de mest populære at benytte til fødevareemballage?