• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Viden



  • Du er her:
  • Forside
  • / Viden
  • Du er her:
  • Viden
Foto: Dylan de Jonge, Unsplash

Biobaserede vækstsubstrater til planteproduktion

01.07.2021 Stigende opmærksomhed på større bæredygtighed i fødevareproduktionen har medført et ønske om mere miljøvenlige vækstsubstrater.

Læs mere…


Afvandingsforsøg i en båndpresse hos Flottweg Fitration Technology i Tyskland.

BiomassProtein Green Lab Skive

29.06.2021 Markedet for planteproteiner til fødevarer forventes at stige eksplosivt i de kommende år. Denne rapport belyser de produktionstekniske forhold, der er involveret i at etablere et planteproteinanlæg.

Læs mere…

Foto: Jonas Koel, Unsplash

Alger til kvægfoder

29.06.2021 Hvordan kan makroalger i kvægfoder reducere udledningen af metan fra kvægbesætninger? Læs mere om det i denne rapport fra Teknologisk Institut.

Læs mere…


Afgasset gylle som startgødning for majs

28.06.2021 For at dyrke majs i Danmark, er der brug for startgødning. I denne rapport demonstreres det, at afgasset biomasse kan forberedes til at kunne anvendes som startgødning for majs.

Læs mere…


Nyt toolkit til kvalitetsdokumentation

10.05.2021 Salttolerante fødevarer kan afvige fra fødevarer, der ikke dyrkes i saltholdig jord. Med sensorisk analyse kan du lære, hvordan forbrugere vurderer din produkter, og hvordan de sammenlignes med andre produkter.

Læs mere…


Afkortning af forsyningskæder inden for fødevarer: Løsninger der fungerer for SMVer

04.05.2021 I publikationen ”The harvest of five years working together and making an impact” deler projektpartnere fra hhv. Danmark, Sverige, Tyskland, Belgien og Holland ud af deres erfaringer med afkortning af forsyningskæder indenfor fødevarer og kommer med nogle helt konkrete anbefalinger.

Læs mere…


Ingredienser skal redde os, men forbrugerne siger nej tak

03.12.2020 Hvad skal du putte i fremtidens sunde fødevarer? Omega3 i din yoghurt eller vinder-proteinet fra kartoflen i dit franskbrød. Vi er nødt til at tænke i ingredienser, hvis vi skal sikre nok og den rigtige mad i fremtiden.

Læs mere…


Den grønne jungle er uoverskuelig

03.12.2020 Plastik er fjenden. Papir er redningen. Den bæredygtige snak er ofte meget sort/hvid, og medierne fremstiller mange sandheder. Hvordan skal du navigere i det som virksomhed? Læs med og få svar.

Læs mere…


Velvære. Hvordan nailer du den globale fødevaretrend?

02.12.2020 Fire forskere fra MAPP Centret, Aarhus Universitet, er ude med en ny analyse om velvære som en global fødevaretrend. Få resultaterne og gode råd med på vejen eksklusivt hos Danish Food Innovation.

Læs mere…


Tommel ned til de plantebaserede produkter

02.12.2020 Tæt på 80% af de danske forbrugere er uimponerede over de plantebaserede produkter, som i dag findes på markedet, viser en undersøgelse fra Danish Food Innovation.

Læs mere…


  • Forrige
  • Næste
1 2 3 4 

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?