01.07.2021 Stigende opmærksomhed på større bæredygtighed i fødevareproduktionen har medført et ønske om mere miljøvenlige vækstsubstrater.
29.06.2021 Markedet for planteproteiner til fødevarer forventes at stige eksplosivt i de kommende år. Denne rapport belyser de produktionstekniske forhold, der er involveret i at etablere et planteproteinanlæg.
29.06.2021 Hvordan kan makroalger i kvægfoder reducere udledningen af metan fra kvægbesætninger? Læs mere om det i denne rapport fra Teknologisk Institut.
28.06.2021 For at dyrke majs i Danmark, er der brug for startgødning. I denne rapport demonstreres det, at afgasset biomasse kan forberedes til at kunne anvendes som startgødning for majs.
10.05.2021 Salttolerante fødevarer kan afvige fra fødevarer, der ikke dyrkes i saltholdig jord. Med sensorisk analyse kan du lære, hvordan forbrugere vurderer din produkter, og hvordan de sammenlignes med andre produkter.
04.05.2021 I publikationen ”The harvest of five years working together and making an impact” deler projektpartnere fra hhv. Danmark, Sverige, Tyskland, Belgien og Holland ud af deres erfaringer med afkortning af forsyningskæder indenfor fødevarer og kommer med nogle helt konkrete anbefalinger.
03.12.2020 Hvad skal du putte i fremtidens sunde fødevarer? Omega3 i din yoghurt eller vinder-proteinet fra kartoflen i dit franskbrød. Vi er nødt til at tænke i ingredienser, hvis vi skal sikre nok og den rigtige mad i fremtiden.
03.12.2020 Plastik er fjenden. Papir er redningen. Den bæredygtige snak er ofte meget sort/hvid, og medierne fremstiller mange sandheder. Hvordan skal du navigere i det som virksomhed? Læs med og få svar.
02.12.2020 Fire forskere fra MAPP Centret, Aarhus Universitet, er ude med en ny analyse om velvære som en global fødevaretrend. Få resultaterne og gode råd med på vejen eksklusivt hos Danish Food Innovation.
02.12.2020 Tæt på 80% af de danske forbrugere er uimponerede over de plantebaserede produkter, som i dag findes på markedet, viser en undersøgelse fra Danish Food Innovation.