• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Projekter
  • / Fødevarer
  • / Global Foodture
  • Du er her:
  • Projekter

Global Foodture

Global Foodture er et projekt, der har til formål at fremme den bæredygtige omstilling af fødevaresystemet på verdensplan gennem samarbejde og innovation. Målet er at udvikle og gennemføre en fælles internationaliseringsstrategi, der letter europæiske SMV'ers adgang til lande uden for Europa. 

Med denne tilgang vil Global Foodture bidrage til at styrke deltagernes evne til at tilpasse sig udfordringerne i forbindelse med fødevarers bæredygtighed.

Fokusområdet for dette projekt er Asien, især de fire nøglemarkeder Japan, Sydkorea, Singapore og Thailand. Asien rummer en stor del af verdens befolkning og har en potentielt stor miljøpåvirkning. Asien har også en middelklasse i hastig udvikling, som har købekraft til at købe bæredygtige produkter og som har en øget bevidsthed om miljøspørgsmål. 

Fra september 2021 vil projektet klæde SMVer på til at møde dette marked ved hjælp af masterclasses og matchmaking events samt ture til nøglemarkederne. 
I dette projekt samarbejder Food & Bio Cluster Denmark med seks europæiske klyngeorganisationer fra fem forskellige lande: Foodvalley, FOOD+I, Vitagora, Flanders’ FOOD, ITC – Innovation Technology Cluster Murska Sobota og Packaging Cluster. Derudover samarbejder projektpartnerne med en lang række internationale partnere i nøglemarkederne.

 

Følg projektet på LinkedIn, Twitter og Facebook og skriv dig op til nyhedsbrevet.
 

Læs mere på Global Foodtures website

 

 


Projektet er støttet af

 

 

 

 

Kontakt
Anni Simonsen

Senior Innovation Manager

Ring til Anni på 

5074 9830

Eller send en mail på

asi@foodbiocluster.dk

Download som PDF

Menu

  • Bioressourcer
  • Fødevarer
    • agroBRIDGES
    • CPH-Food
    • Digital ledelseskultur
    • Food Pack Lab
    • Future Food & Bioresource Innovation
    • Fødevarebranchens Kompetenceløft
    • Grøn Cirkulær Omstilling GCO
    • S3FOOD
    • WaSeaBi
    • SMV:Food Innovation
    • Global Foodture
    • P2P finBIO
  • Open Calls
  • Tværgående projekter
  • Samarbejdsprojekter
  • Arkiv

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?