Anbefalinger til fødevareindustrien: Hvordan vi får flere alternative proteiner på menuen
Anbefalinger til fødevareindustrien om, hvordan man kan fremme og mainstreame forbruget og dermed produktionen af alternative proteiner.
Danske universiteter og vidensinstitutioner genererer hele tiden ny, værdifuld viden, som er afgørende for, at den danske fødevare- og bioressourcesektor er globalt konkurrencedygtig og verdensførende inden for innovation og bæredygtig udvikling af hele værdikæden.
Det er et unikt tværgående samarbejde, og ved at bringe forskere og virksomheder sammen bidrager vi i Food & Bio Cluster Denmark til, at den nyeste viden og ekspertise inddrages, når vi skal løse branchens udfordringer og skabe bæredygtige og konkurrencedygtige løsninger i ind- og udland.
Læs mere om mulighederne her.
Vi bringer ny viden ud til de rigtige modtagere gennem events, netværk og nyhedsformidling.
Vi igangsætter og formidler rapporter og analyser sammen med vidensmiljøer.
Læs mereVi kobler hele økosystemet og hjælper med at matche partnere, så det gensidige kendskab øges og nye samarbejder etableres.
Læs mere
Food & Bio Cluster Denmark kobler økosystemet i målet om sammen at accelerere innovationen og den bæredygtig udvikling.
Det gør vi gennem inspiration, netværk, samarbejder og individuel vejledning i partnerskab med fx virksomheder, vidensinstitutioner, investorer og offentlige myndigheder.