• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Projekter
  • / Fødevarer
  • / SMV:Food Innovation
  • / Cases
  • Du er her:
  • Projekter

Cases i SMV: Food Innovation 

Læs om deltagervirksomhedernes oplevelse med projektet

 

 

 

 

BÆLG

Konfekturevirksomheden BÆLG

deltog i SMV Food: Innovation, sammen med Warmings og Syddansk Universitet, hvor de blev klogere på bælgfrugtens egenskaber. Særligt spørgsmål om stabilisering af bælgfrugtens struktur ved forarbejdelse til konfekt og snacks, udvikling af smag, og behov for opbevaring på køl, var fokusområdet i samarbejde.

Se videoen her

Læs casen her

 

FERM FOOD

Fermenteringsvirksomheden FERMFOOD

ansøgte om at deltage i SMV: Food Innovation med et ønske om at få rådgivning og vejledning til at flytte deres viden om fermenteringsprocessen fra foderindustrien og over i fødevareindustrien. Fødevarekonsulent.  Søren Lange blev ansat i FERM FOOD og kunne med sin ekspertise lede FERM FOOD ind i en ny fase af deres udvikling.

Se videoen her

Læs casen her

Upchannel

Teknologivirksomheden Upchannel 

har udviklet en blockchain-teknologi, der skal give kunder produktverificering og fakta om et fødevareprodukts rejse. Løsningen har for nyligt gennemgået en videre udvikling igennem samarbejdsprojektet SMV: Food Innovation, hvor Upchannel sammen med emballagevirksomheden KLS PurePrint har lavet et såkaldt ECO-tag til fødevareemballager.

Se videoen her

Læs casen her

 

 

Raw Culture

Drikkevarevirksomheden Raw Culture 

deltog sammen med Syddansk Universitet i SMV: Food Innovation,  hvor de modtog den faglige viden og økonomiske støtte, der gjorde at de meget snart kan lancere det produkt, de hele tiden har drømt om at kunne introducere for det danske marked. Nemlig et Kombucha-shot.

Se videoen her

Læs casen her

Fanø Spirits

Spritusvirksomheden Fanø Spirits

har deltaget i SMV: Food Innovation med fokus på at udvikle deres sortiment. Sammen med Københavns Universitet, der har hjulpet med prøver og tests på deres produkter, har Fanø Spirits i udviddet deres sortimant med ready to drink cocktails.

Se videoen her

Kikkenborg Foods

Fødevarevirksomheden Kikkenborg Foods

Producerer tørrede jordskokker til fødevareindustrien. Sammen med en anden fødevarevirksomhed deltog virksomheden i SMV: Food Innovation, hvor de sammen har udviklet en dressing med ekstra fokus på kostfibre fra jordskokker.

Se videoen her

 

 

 

 

 

Menu

  • Bioressourcer
  • Fødevarer
    • agroBRIDGES
    • CPH-Food
    • Digital ledelseskultur
    • Food Pack Lab
    • Future Food & Bioresource Innovation
    • Fødevarebranchens Kompetenceløft
    • Grøn Cirkulær Omstilling GCO
    • WaSeaBi
    • SMV:Food Innovation
      • Cases
        • BÆLG
        • FermFood
        • Raw Culture
        • Upchannel
    • Global Foodture
    • P2P finBIO
  • Open Calls
  • Tværgående projekter
  • Samarbejdsprojekter
  • Arkiv

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?