deltog i SMV Food: Innovation, sammen med Warmings og Syddansk Universitet, hvor de blev klogere på bælgfrugtens egenskaber. Særligt spørgsmål om stabilisering af bælgfrugtens struktur ved forarbejdelse til konfekt og snacks, udvikling af smag, og behov for opbevaring på køl, var fokusområdet i samarbejde.
ansøgte om at deltage i SMV: Food Innovation med et ønske om at få rådgivning og vejledning til at flytte deres viden om fermenteringsprocessen fra foderindustrien og over i fødevareindustrien. Fødevarekonsulent. Søren Lange blev ansat i FERM FOOD og kunne med sin ekspertise lede FERM FOOD ind i en ny fase af deres udvikling.
har udviklet en blockchain-teknologi, der skal give kunder produktverificering og fakta om et fødevareprodukts rejse. Løsningen har for nyligt gennemgået en videre udvikling igennem samarbejdsprojektet SMV: Food Innovation, hvor Upchannel sammen med emballagevirksomheden KLS PurePrint har lavet et såkaldt ECO-tag til fødevareemballager.
deltog sammen med Syddansk Universitet i SMV: Food Innovation, hvor de modtog den faglige viden og økonomiske støtte, der gjorde at de meget snart kan lancere det produkt, de hele tiden har drømt om at kunne introducere for det danske marked. Nemlig et Kombucha-shot.
har deltaget i SMV: Food Innovation med fokus på at udvikle deres sortiment. Sammen med Københavns Universitet, der har hjulpet med prøver og tests på deres produkter, har Fanø Spirits i udviddet deres sortimant med ready to drink cocktails.