• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Projekter
  • / Fødevarer
  • / Food Pack Lab
  • Du er her:
  • Projekter

FoodPackLab 2.0

Hvert år smides enorme mængder mad i fødevarevareværdikæden ud i Europa. En undersøgelse offentliggjort af Europa-Kommissionen anslår det årlige madspild i de 27 EU-medlemsstater til ca. 88 millioner tons. Det vurderes, at de gode, spiselige madmængder, der bliver spildt i 2020, stiger med 40%.

FoodPackLab 2.0 fremmer samarbejdet mellem fødevareforarbejdning, emballering og deep tech innovationsklynger i EU for at finde løsninger på problemer, der opstår på fødevareforarbejdnings- og emballagestadiet, og som begrænser fødevarens holdbarhed, før de smides ud.

FoodPackLab 2.0-aktiviteter vil resultere i en forbedring af EU-borgernes livskvalitet og sikkerhed såvel som have en positiv indvirkning på EU-økonomien ved at spare ressourcer og stimulere beskæftigelsestilgangen med det formål at få en førende rolle i fødevareemballage- og sikkerhedssektorerne verden over.

Læs mere her

 

 

 


Projektpartnere

 

 


Projektet er støttet af

 

Kontakt
Conny Hanghøj

Projektleder
Conny Hanghøj

Ring til Conny på 

5098 0037

Eller send en mail på

coh@foodbiocluster.dk

Download som PDF

Menu

  • Bioressourcer
  • Fødevarer
    • agroBRIDGES
    • CPH-Food
    • Digital ledelseskultur
    • Food Pack Lab
    • Future Food & Bioresource Innovation
    • Fødevarebranchens Kompetenceløft
    • Grøn Cirkulær Omstilling GCO
    • WaSeaBi
    • SMV:Food Innovation
    • Global Foodture
    • P2P finBIO
  • Open Calls
  • Tværgående projekter
  • Samarbejdsprojekter
  • Arkiv

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?