• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Projekter
  • / Fødevarer
  • / Fødevarebranchens Kompetenceløft
  • Du er her:
  • Projekter

Fødevarebranchens Kompetenceløft

SIDSTE ANSØGNINGSFRIST DEN 30. SEPTEMBER 2022
Alle forløb skal være afsluttet senest d. 31. oktober 2022

 

Fødevarebranchens Kompetenceløft er en ny tilskudspulje for virksomheder i fødevarebranchen, der skal sikre kompetenceudvikling, vækst og robusthed. 

Fødevarebranchens Kompetenceløft tilbyder:

  • Op til 60% i tilskud til kompetenceløft pr. medarbejder (eks. kurser og uddannelser). Se hvilke virksomheder, der allerede har fået tilskud til kompetenceløft 
  • Op til 15.000 kr. pr. måned i tilskud til ansættelse af en nyuddannet akademiker i 5 måneder (Der er pt. ikke flere pladser, men mulighed for at komme på venteliste). Se hvilke virksomheder, der allerede har fået kompetencetilførsel

Tilskudspuljen er for fødevareproducerende virksomheder og virksomheder, der producerer fødevareingredienser, fødevareteknologi og relaterede brancher som restauranter og caféer. Puljen er for små og mellemstore virksomheder. Den kan ikke søges af primærproducenter. 

Tilskuddet kan eksempelvis søges til kvalitet, strategi, salg, eksport, digitalisering, bæredygtighed, produktudvikling eller diplombrygger.  Det er også muligt at søge tilskud til kurser, som er skræddersyet til virksomhedens behov, og som er virksomhedsplaceret.

 

Tilskudspuljen i Fødevarebranchens Kompetenceløft er lukket for ansøgninger. Du er velkommen til at kontakte os for at få henvisning til andre relevante projektmuligheder for jer

 

Projektpartnere

 

Kontakt
Helle Vedel Friis

Innovation Manager
Helle Vedel Friis

Ring til Helle på 

2773 6040

Eller send en mail på

hvf@foodbiocluster.dk

Download som PDF

Menu

  • Bioressourcer
  • Fødevarer
    • agroBRIDGES
    • CPH-Food
    • Digital ledelseskultur
    • Food Pack Lab
    • Future Food & Bioresource Innovation
    • Fødevarebranchens Kompetenceløft
      • Tilskud til kursus/uddannelse
      • Tilskud til ansættelse af nyuddannet
    • Grøn Cirkulær Omstilling GCO
    • WaSeaBi
    • SMV:Food Innovation
    • Global Foodture
    • P2P finBIO
  • Open Calls
  • Tværgående projekter
  • Samarbejdsprojekter
  • Arkiv

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?