Uni Food Day 2024

Information

Sted:
Online - Zoom
Sprog:
Engelsk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
03. december 2024 kl. 13:00
Til:
03. december 2024 kl. 16:30

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

29. november 2024

Uni Food Day will examine cutting-edge advancements and this year the overall theme is plant-based ingredients with the focus on protein products, food safety, and off flavor in plant proteins.

Deltag (online) i tre spændende sessioner om dette års version af Uni Food Day 2024
Som altid vil Uni Food Day undersøge banebrydende fremskridt, og i år er det overordnede tema plantebaserede ingredienser. Det er dagen, hvor virksomheder diskuterer online med universitetsforskere. Du vil møde Tetra Pak om proteinprodukter, Ferm Food om fødevaresikkerhed og Brannatura om bismag i planteproteiner.

Hvert tema vil indeholde en præsentation af en virksomhedsudfordring efterfulgt af ekspertanalyser fra tre forskere fra Københavns Universitet, Aarhus Universitet og DTU. Dagen vil blive afviklet på engelsk. 

Hold dig opdateret, da opdateringerne om forskeren følger snart!

Program
Kl. 13:00 - 13:05Velkommen af moderator
Kl. 13:05 - 13:55Session 1: Proteinprodukter

Rana Cheaib, fødevareteknolog, TetraPak præsenterer en udfordring om:
Udnyttelse af enzymer til at forbedre bæredygtighed og tekstur i fuldkornsdrikke

Tre ekspertanalyser fra tre forskere, TBA
13:55 - 14:50Møde 2: Fødevaresikkerhed

Rikke Matthiesen, Chief Scientific Officer, Ferm Food, præsenterer en udfordring om: Hvilke metabolitter i fermentering er ansvarlige for forlænget holdbarhed?

Tre ekspertanalyser fra tre forskere, TBA
14:50 - 15:45Møde 3: Bismag i planteproteiner

Sander Sieuwerts, direktør, Brannatura ApS, præsenterer en udfordring om: Hvordan kan bismag i planteproteiner fra lipidoxidation afbødes bæredygtigt og clean-label?

Tre ekspertanalyser fra tre forskere, TBA
15:45 - 16:00Afslut og tak for i dag af moderatoren


Innovationskraft  

Når du deltager i dette arrangement, vil din tid blive brugt som medfinansiering til projektet Innovationskraft, som er finansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til en standardsats. Læs mere om projektet.

Kontakt

Claus Mortensen

cm@foodbiocluster.dk

+4540304820

Uni Food Day 2024