Uni Food Day 2024
Information
- Sted:
- Online - Zoom
- Sprog:
- Engelsk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 03. december 2024 kl. 13:00
- Til:
- 03. december 2024 kl. 16:30
Deltag (online) i tre spændende sessioner om dette års version af Uni Food Day 2024
Som altid vil Uni Food Day undersøge banebrydende fremskridt, og i år er det overordnede tema plantebaserede ingredienser. Det er dagen, hvor virksomheder diskuterer online med universitetsforskere. Du vil møde Tetra Pak om proteinprodukter, Ferm Food om fødevaresikkerhed og Brannatura om bismag i planteproteiner.
Hvert tema vil indeholde en præsentation af en virksomhedsudfordring efterfulgt af ekspertanalyser fra tre forskere fra Københavns Universitet, Aarhus Universitet og DTU. Dagen vil blive afviklet på engelsk.
Hold dig opdateret, da opdateringerne om forskeren følger snart!
Program | |
Kl. 13:00 - 13:05 | Velkommen af moderator |
Kl. 13:05 - 13:55 | Session 1: Proteinprodukter |
Rana Cheaib, fødevareteknolog, TetraPak præsenterer en udfordring om: Udnyttelse af enzymer til at forbedre bæredygtighed og tekstur i fuldkornsdrikke | |
Tre ekspertanalyser fra tre forskere, TBA | |
13:55 - 14:50 | Møde 2: Fødevaresikkerhed |
Rikke Matthiesen, Chief Scientific Officer, Ferm Food, præsenterer en udfordring om: Hvilke metabolitter i fermentering er ansvarlige for forlænget holdbarhed? | |
Tre ekspertanalyser fra tre forskere, TBA | |
14:50 - 15:45 | Møde 3: Bismag i planteproteiner |
Sander Sieuwerts, direktør, Brannatura ApS, præsenterer en udfordring om: Hvordan kan bismag i planteproteiner fra lipidoxidation afbødes bæredygtigt og clean-label? | |
Tre ekspertanalyser fra tre forskere, TBA | |
15:45 - 16:00 | Afslut og tak for i dag af moderatoren |
Innovationskraft
Når du deltager i dette arrangement, vil din tid blive brugt som medfinansiering til projektet Innovationskraft, som er finansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til en standardsats. Læs mere om projektet.