Food & Bio Summit og Generalforsamling
Information
- Sted:
- Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 26. april 2023 kl. 09:30
- Til:
- 26. april 2023 kl. 16:00
Link til online deltagelse (kun generalforsamlingen) er her.
Food & Bio Cluster Denmark inviterer alle medlemmer, partnere og virksomheder til at diskutere fremtidens løsninger i den danske fødevare- og bioressourcesektor.
En konference med netværk, inspiration, debat og videndeling med beslutningstagere fra hele den danske værdikæde.
FOOD & BIO SUMMIT 2023 er den årlige medlemsdag med generalforsamling i klyngen for fødevare og bioressourcer i Danmark.
PROGRAM
09.30: Registrering og kaffe
10.00: Generalforsamling, Food & Bio Cluster Denmark
10.30: Kaffepause
11.00: Velkommen til Food & Bio Summit 2023. Dagens moderator: Sine Riisager, Medlemschef, Food & Bio Cluster Denmark
11.05: Lars Visbech Sørensen, CEO, Food & Bio Cluster Denmark
11.15: Keynote: Three Principles of Breakthrough Innovation - Lessons from the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) and Jack the Dullard (Klods Hans). Talk in English by Lars Frølund, PhD, Lecturer at the Massachusetts Institute of Technology (MIT), Deep Tech Investment expert and executive with experience from NATO, the European Innovation Council, The EIC Fund Board, and the Danish Innovation Fund. Followed by a Q&A session in English and/or Danish.
11.45: Paneldebat om biodiversitet: oplæg og spørgsmål fra salen.
- Morten Pedersen, Kontorchef, Miljøministeriet for Bæredygtigt Miljø og Produktion: Status for biodiversiteten i Danmark - lovgivning og nye initiativer
- Anna Rise, Kommunikationschef, Nestlé: Nestlés strategi og initiativer for biodiversitet
- Torben Friis Lange, Adm. direktør, Hedeselskabet: Hedeselskabets aktiviteter og løsninger for øget biodiversitet
12.15: Idékonkurrence 2023, ved Jacob Mogensen, Head of Incubation, Food & Bio Cluster Denmark
12.45: Frokost og netværk
13.45: Pitch session indenfor klyngens fire fokusområder: Fødevarer, grøn omstilling, bioressourcer og digitalisering. Sessionen indledes og præsenteres af Kathrine Vejgaard Stage, Teamleader Food, Food & Bio Cluster Denmark og Lars Horsholt Jensen, COO, Food & Bio Cluster Denmark.
Hør om projekter og resultater fra medlemmerne og bidrag med dine inputs til klyngens fremtidige fokus.
- Cecilie Jentoft Tobiasen, Senior R&D Specialist, Crispy Food A/S
- Jakob Skovgaard, Co-Founder & CEO, PlanetDairy
- Michael K. Nielsen, CEO & Co-founder, Aliga
- Jesper Bryde-Jacobsen, Application specialist, BioLean
15.00: Kåring af vindere af Idékonkurrence 2023. Prisoverrækkelse ved sponsorerne Arla, Hedeselskabet og Danmarks Eksport & Investeringsfond.
15.30: Kaffe, kage og netværk
Transport
Bil: Der er gratis parkering ved Milling Hotel Park. Vi opfordrer til samkørsel, hvis dette er muligt.
Tog: toget standser på Middelfart Station, derfra er der 200 meters gang til Milling Hotel Park.
Pris
Arrangementet er gratis for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. For ikke-medlemmer er prisen for deltagelse 1.500,- DKK ex. moms. Et no-show fee på 500,- DKK ex. moms vil blive opkrævet for afbud senere end 21. april 2023.
Maksimalt deltagerantal pr. organisation
Ved stor tilslutning til arrangementet forbeholder vi os retten til at indføre et maks deltagerantal pr. organisation. Vi kontakter tilmeldte fra organisationen direkte, hvis dette bliver aktuelt.
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft