Netværksarrangement for mikrobryggere
Information
- Sted:
- Anarkist Food & Beer Lab, Albanigade 20, 5000 Odense, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 08. februar 2022 kl. 09:30
- Til:
- 08. februar 2022 kl. 15:30
Vi ønsker at tilbyde et netværk for professionelle mikrobryggerier, der har fokus på at løfte branchens kompetencer. Første netværksarrangement afholdes den 8. februar 2022 hos Anarkist - FOOD & BEER LAB i Odense kl. 9.30-15.30.
Første netværksarrangement er uforpligtende og gratis at deltage i, og har fokus på at give en smagsprøve på, hvordan et netværksarrangement kan se ud.
PROGRAM
Kl. 9.30 Ankomst, netværk og let morgenbrød og kaffe.
Kl. 09.55 Leder af Dansk Fødevareakademi, Chalotte Tryk, byder velkommen
Kl. 10.00 Ejer af Bryggeriet Åben, Philip Hulgaard
Hør Philips indgangsvinkel til ølbrygning, til innovation, procesoptimering og til hvordan man kan få flere øl ud af sin produktion uden at købe flere tanke. Herudover vil Philip fortælle om det at drive sine egne barer, og de planer og overvejelser der ligger med det nye projekt i København.
ca. kl. 11.30 Brygmester og produktudvikler Daniel Carlfeld Bjørk fra Royal Unibrew
Daniel vil holde et debatoplæg omkring samarbejdet mellem store og små bryggerier i Danmark. Her vil vi debattere samarbejdet med de større bryggerier i branchen. Det vil være muligt at fortsætte debatten under frokosten ved bordene. (Det er desværre ikke muligt at lave rundvisning på bryggeriet i øjeblikket.)
Kl. 12.00-12.45 Frokost
Kl. 12.45 – 13.30 Præsentation af netværket og hvordan man søger tilskud v/Chalotte Tryk fra Dansk Fødevareakademi samt Kim L. Johansen og Morten Ibsen fra Scandinavian School of Brewing.
Efter frokosten, vil vi fortælle om baggrunden for at tage initiativ til et netværk for mikrobryggere i Danmark. Hør hvordan du bliver en del af netværket, får indflydelse på aktiviteterne og søger tilskud til at være en del af netværket og andre kompetenceløftsaktiviteter. Vi forventer at kunne præsentere kursuskonsulenten, der skal drive netværket fremadrettet. Hvis du ønsker at lægge lokaler til en af kursusdagene, og har et specifikt emne du ønsker berørt, er det her du skal være klar!
Kl. 13.30-15.30 Director of Innovation hos Whitelabs Troels Prahl
Troels Prahl vil fortælle om sin rejse gennem de sidste 20 år, hvor han har oplevet craft beer bølgen skylle ind over forskellige markeder. Fællesnævneren i dette eventyr har været gær og fermentering og i dette oplæg, vil Troels give eksempler på, hvordan bryggerier skiller sig ud fra mængden gennem fermenteringsteknikker og valg af gær.
Kl. 15.30 Tak for i dag
Det er gratis og uforpligtende at deltage i første netværksmøde inkl. forplejning samt en øl. Bemærk dog at det kræver tilmelding samt, at der vil dog være et no-show-fee på kr. 500,- ved afbud senere end dagen før kl. 8.00. Ønsker du at smage flere af Anarkist øllene, er du velkommen til at selv at betale for dem.
Netværksmødet er arrangeret af Dansk Fødevareakademi og Food & Bio Cluster Denmark, som en del af Projektet Fødevarebranchens Kompetenceløft.
TILMELDING
Tilmeld dig via dette link
Der er begrænsede antal pladser pga. Covid19 situationen, så tilmeld dig allerede i dag. Der vil være mulighed for at komme venteliste, hvis der er behov for det.
Arrangementet henvender sig til professionelle mikrobryggere, og for at lade så mange som muligt deltage, opfordrer vi til der maksimum deltager to fra hver virksomhed.
Fremtidige netværksmøder
Formen for fremtidige netværksarrangementer vil være ensartet hver gang, og minde om ovenstående. Stedet og emnet vil skifte mellem mikrobryggere rundt om i landet, hvor der altid vil være ca. ½ dags kursusindhold og ½ dags netværk, videndeling og rundvisning.
Emnerne for netværksarrangementerne vil være etiketter, egenkontrol, energimærkning, gær, rengøring/hygiejne, produktudvikling, beregninger, smagstests, tappeteknik, kundeforståelse, markedsføring o.a. det kan faktisk også suppleres af individuelle forløb.
Netværksarrangementerne henvender sig til ejere og medarbejdere af professionelle nano- og mikrobryggerier, møderne afholdes som udgangspunkt på dansk.
Der afholdes fremtidige netværksarrangementer i marts, april, maj, juni, juli, august, september og oktober 2022 (dato, emner og sted lægges fast snarest).
Vi forestiller os at det koster ca. 8-10.000,- at være med i netværket. Vi kan vejlede jer i at søge om at få 60 % af den udgift refunderet, således det koster kr. 3-6.000,- såfremt I er i målgruppen for at modtage tilskuddet. Mere herom når vi mødes den 8. februar 2022.
Food & Bio Cluster Denmark og Dansk Fødevareakademi driver sammen programmet Fødevarebranchens Kompetenceløft. Gennem programmet kan virksomheder bl.a. søge tilskud til kurser og uddannelse.