Members & Co vol. 7

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
23. april 2021 kl. 13:00
Til:
23. april 2021 kl. 13:15
Mød Curru-Tek, et af de innovative medlemmer i Food & Bio Cluster Denmark. Nyskabende iværksættere, innovative SMVer, verdenskendte brands og førende vidensinstitutioner.

Members & Co – Food & Bio Cluster Denmark

Sine Riisager får besøg af Niels Fisker Johansen, direktør i Curru-Tek, som vil gøre os klogere på virksomheden. Hvad laver de – og hvorfor hedder de egentlig Curru-Tek?

Den lille virksomhed laver automatik til industrien og producerer langt det meste på eget værksted – på den måde skræddersyr de løsninger i samarbejde med deres kunder. Og så er de specialiseret i at arbejde i vådområder, som ellers er umuligt med gængse, tunge landbrugsmaskiner. Derfor har Curru-Tek opfundet en helt særlig maskine, der kan klare de udfordrende krav til at køre på blød bund. Teaser: Måske har Niels maskinen med i studiet. Måske ikke.

Curru-Tek deltager i klyngens GUDP-projekt, HØSTTEK, som Gunnar Mikkelsen, Senior Innovation Manager i Food & Bio Cluster Denmark, vil fortælle mere om i dagens udsendelse. Gunnar vil gøre os klogere på projektet, som bl.a. skal bidrage til, at udtagning og vådgøring af lavbundsjord kan blive et reelt virkemiddel for landbruget i kampen for at reducere udledningen af klimagasser.

Mød de innovative medlemmer i Food & Bio Cluster Denmark. Nyskabende iværksættere, innovative SMVer, verdenskendte brands og førende vidensinstitutioner. Alle inviteres de i studiet til en snak om deres aktuelle udfordringer og succeser, deres nye produkter og services, og de trends, der former fremtiden inden for fødevarer og bioressourcer. Members & Co sendes hver anden fredag kl. 13:00.

Find seneste episode her https://foodbiocluster.dk/services/members-co

Kontakt

Thomas Hornbæk Jakobsen

tja@foodbiocluster.dk

61770682

Members & Co vol. 7
Members & Co vol. 7