• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbreve
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
  • Live webinar
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbreve
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
  • Live webinar
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Services
  • / Members & Co
  • Du er her:
  • Services

FBCD TV: Members & Co

Mød de innovative medlemmer i Food & Bio Cluster Denmark. Nyskabende iværksættere, innovative SMVer, verdenskendte brands og førende vidensinstitutioner. Alle inviteres de i studiet til en snak om deres aktuelle udfordringer og succeser, deres nye produkter og services, og de trends, der former fremtiden inden for fødevarer og bioressourcer. Members & Co sendes hver anden fredag kl. 13:00.

 



Accepter marketing-cookies for at se denne video.


9. april 2021: BASF

Pia Dahlin, Market Development Manager i BASF, er på besøg i Members & Co. studiet fredag den 9. april.

Pia gør os klogere på BASFs arbejde med blandt andet biopolymer og de gode egenskaber, disse produkter har i relation til fødevareemballage.

I samme udsendelse får Sine Riisager også besøg af Heidi Høy Dyrholm, Innovation Manager i Food & Bio Cluster Denmark, der præsenterer et kommende digitalt forløb med fokus på ressourceudnyttelse og nedbringelse af madspild i professionelle køkkener.

Members & Co er medfinansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Accepter marketing-cookies for at se denne video.


26. marts 2021: Syngenta Nordics

Syngenta Nordics er en del af en verdensførende landbrugsvirksomhed med 28.000 medarbejdere i over 90 lande, der arbejder med plantebeskyttelse og udsæd, som bruges i dansk landbrug og sikrer en god høst.

Sine Riisager får besøg af Carina Skovmoller, Head of Business Sustainability, Public Affairs & Press Nordics, der fortæller om Syngentas arbejde med bæredygtighed gennem innovation, og om at bringe plantepotentiale til live med respekt for naturen og miljøet.

Fra forsøgsfaciliteterne i Foulum taler vi med Senior Innovation Manager i Food & Bio Cluster Denmark, Michael Støckler. Han fortæller om klyngens resultater, projekter og muligheder inden for udvinding af proteiner fra grønne biomasser, herunder græsprotein, anvendelse af proteiner og produktion af proteiner til foder og fødevarer.

Members & Co er medfinansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Accepter marketing-cookies for at se denne video.


12. marts 2021: KLS PurePrint

KLS PurePrint er et af Danmarks største trykkerier, og de har en helt særlig grøn dagsorden med fokus på bæredygtighed. De laver tryksager og emballage, bl.a. til fødevareindustrien.

Efter mange års arbejde som miljøbevidst virksomhed opstod en vision om at blive verdens grønneste trykkeri efter en total cirkulær forretningsmodel.

Hvordan det lykkedes, kan du høre mere om i dette afsnit af Members & Co., hvor Sine Riisager får Bent Hübertz, Chief Marketing Officer hos KLS PurePrint, i studiet til en snak om vejen til den ultimative bæredygtige forretning – om bæredygtig emballage og om at være ét ud af tre trykkerier i verden, der er Cradle to Cradle-certificeret, en af verdens skrappeste og mest kompromisløse certificeringer.

I forlængelse heraf kan du høre, hvordan du også kan omstille din virksomhed og implementere en mere cirkulær forretningsmodel. Det fortæller Conny Hanghøj, Senior Innovation Manager i Food & Bio Cluster, om med udgangspunkt i projektet Grøn Cirkulær Omstilling.

Accepter marketing-cookies for at se denne video.


26. februar 2021: Easyfood

Sine Riisager får besøg af Kirsten Jensen, som er Chief Innovation Officer hos Easyfood – og som har været ombord næsten siden Kolding-virksomheden blev grundlagt i 2000. Med stor fokus på innovation og Design Thinking fremstiller Easyfood kvalitetsbagværk til convenience-kategorien.

Har du f.eks. nogensinde købt et pølsehorn, en panini eller en kanelsnegl på en café, tankstation eller kiosk, er den sikkert fremstillet af Easyfood, der producerer over 200 forskellige produkter – ikke kun til Danmark, men også til 16 andre lande verden over.

Kirsten vil gøre os klogere på Easyfood og virksomhedens succes med et stort og gennemgribende arbejde med innovation og Design Thinking som virksomhedens dna.

Vores indkøb af convenience food er ofte forbundet med impulskøb. I de situationer tænker man måske ikke så meget på sundhed, men det er dog med i overvejelserne, når Easyfood f.eks. også har fuldkorn og veganske produkter i deres sortiment.

Med det i tankerne fortæller Helle Friis, Innovation Manager hos Food & Bio Cluster Denmark, om en af vores medlemsnetværksgrupper, Green Protein Network.

Klyngen har flere netværksgrupper, eksklusivt for medlemmer, og en liste over disse kan findes her på hjemmesiden.

Accepter marketing-cookies for at se denne video.


12. februar 2021: Marel

Sine Riisager får besøg af Johan Enevoldsen, der er Global Product Manager hos MareI. Marel har været en del af klyngen i flere år, og er leverandør af avancerede løsninger til bearbejdning af fødevarer. Med stor fokus på blandt andet innovation og digitalisering, producerer de alt fra robotter og portionscuttere til fileteringsmaskiner og fabrikssoftware. Marel har et omfattende salgs- og serivce-netværk i over 30 lande, og Johan arbejder tæt sammen med kunder verden over.

I forlængelse af dagens snak om blandt andet digitalisering, fortæller Innovation Manager hos Food & Bio Cluster Denmark, Anders Iversen, om EU-projektet S3Food, der omhandler digital omstilling, og er et af klyngens mange igangværende projekter. Den sidste ansøgningsrunde i projektet står for døren, og Anders fortæller om de aktuelle muligheder, ansøgningsprocessen og praktiske detaljer.

Accepter marketing-cookies for at se denne video.


29. januar 2021: DeliDrop

Sine Riisager får besøg af Rasmus Linnet, der har flere års erfaring med iværksætteri inden for fødevarer og tidligere har været partner i både Smartbake, Ægte Studio og KringleXpressen. I dag er han co-founder i trendgrossisten DeliDrop, der siden 2019 har hjulpet ambitiøse partnere i HoReCa og Retail med at finde unikke produkter, der passer til deres koncepter. Samtidig hjælper DeliDrop danske mikroproducenter med at få deres produkter på markedet.

DeliDrop er en del af Food & Bio Cluster Denmarks inkubationsmiljø, som Jacob Mogensen er ansvarlig for. I dagens udsendelse forklarer Jacob bl.a., hvad det betyder for en opstartsvirksomhed at være en del af et iværksættermiljø, og hvilke fordele man har adgang til som lejer i et af Food & Bio Cluster Denmarks tre inkubationsmiljøer i Aarhus, Viborg og København. Spoiler alert: Det er langt mere end et skrivebord, god kaffe og lynhurtigt internet!




Medfinansieret af

 

Menu

  • Digital Masterclasses
  • Members & Co

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

TILMELD NYHEDSBREV

Få nyt fra Food & Bio Cluster Denmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant fra den danske fødevare- og bioressourceklynge.

Food & Bio Cluster Denmark

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant inden for den danske fødevare- og bioressourceklynge. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hvert nyhedsbrev.
Hold dig opdateret!

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket nederst i hvert nyhedsbrev.

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?