26. februar 2021: Easyfood
Sine Riisager får besøg af Kirsten Jensen, som er Chief Innovation Officer hos Easyfood – og som har været ombord næsten siden Kolding-virksomheden blev grundlagt i 2000. Med stor fokus på innovation og Design Thinking fremstiller Easyfood kvalitetsbagværk til convenience-kategorien.
Har du f.eks. nogensinde købt et pølsehorn, en panini eller en kanelsnegl på en café, tankstation eller kiosk, er den sikkert fremstillet af Easyfood, der producerer over 200 forskellige produkter – ikke kun til Danmark, men også til 16 andre lande verden over.
Kirsten vil gøre os klogere på Easyfood og virksomhedens succes med et stort og gennemgribende arbejde med innovation og Design Thinking som virksomhedens dna.
Vores indkøb af convenience food er ofte forbundet med impulskøb. I de situationer tænker man måske ikke så meget på sundhed, men det er dog med i overvejelserne, når Easyfood f.eks. også har fuldkorn og veganske produkter i deres sortiment.
Med det i tankerne fortæller Helle Friis, Innovation Manager hos Food & Bio Cluster Denmark, om en af vores medlemsnetværksgrupper, Green Protein Network.
Klyngen har flere netværksgrupper, eksklusivt for medlemmer, og en liste over disse kan findes her på hjemmesiden.