Bliv medlem af Food & Bio Cluster Denmark

Få en stærk indgang til fødevare- og bioressourcesektoren og bliv en del af det netværk, der driver innovation og grøn omstilling.

Et stærkt fællesskab for fødevarer og bioressourcer

Food & Bio Cluster Denmark er en almennyttig, non-profit organisation, der arbejder for en bæredygtig fremtid inden for bioressourcer. Som missionsdreven klyngeorganisation skaber vi rammer for videndeling, samarbejde og fælles udvikling, der understøtter grøn vækst i både land- og havbaserede bioressourcer.

Med et medlemskab får du adgang til en samarbejdsplatform for forskning og innovation, som samler aktører på tværs af sektorer – fra virksomheder og forskere til myndigheder og civilsamfund.

Vores arbejde er drevet af en missionsbaseret tilgang til samfundets store udfordringer – med det klare mål at positionere Danmark som global frontløber i den grønne og bæredygtige omstilling.

Som medlem får du blandt andet:

Ekstra ressourcer til at udvikle og skabe vækst i din virksomhed

Adgang til et unikt netværk samt til viden og veje til finansiering

Hjælp til at finde de rette udviklingsfællessskaber og partnere

Matchmaking og sparring

Genvej til de bedste forretningsmuligheder via vores brede netværk

Gratis adgang til faglige netværksgrupper og klyngens arrangementer

Viden og inspiration 

Meld dig ind i dag!

Det er nemt og hurtigt at blive en del af Danmarks stærkeste netværk inden for fødevarer og bioressourcer.

Kontakt Sine Riisager, Head of Members & Matchmaking, og hør mere om fordelene for dig og din virksomhed.

Sine Riisager

Sine Riisager

Head of Members & Matchmaking

Mere om medlemskaber

Ad hoc-medlemskab

Som samarbejdspartner i en investeringsaftale med Innovationsfonden og projektpartner har du mulighed for at tilvælge et ad hoc medlemskab i Food & Bio Cluster Denmark.

Et ad hoc medlemskab giver adgang til aktiviteter, der knytter sig til projektet, du deltager i.

Øvrige medlemsfordele i klyngen herunder netværk, medlemsrabatter, sparring og matchmaking kræver betalt medlemskab, som du kan læse mere om på siden her.

INNOVATION OG GRØN OMSTILLING I PRAKSIS

Med medlemmerne

NETVÆRKSGRUPPER

Vidensdeling, sparring og måske din næste samarbejdspartner?

Som medlem får du adgang til faglige netværksgrupper, der samler fagfolk om aktuelle emner inden for fødevarer og bioressourcer.

Her kan du danne nye innovationspartnerskaber og lære af dine kolleger i en struktureret og fortrolig ramme.

Biomanufacturing Network

Biomanufacturing Network

This network gathers all professionals working in the biomanufacturing industry to stay up to date and discuss possibilities and hurdles for innovative technologies within the space of biomanufacturing.

Smagsnetværk

Smagsnetværk

I netværket Smag har vi fokus på inspiration og viden om at arbejde med smag i produktudviklingen. Skal du også være med?

Sidestrømsnetværk

Sidestrømsnetværk

Netværket ønsker at udforske de udfordringer og muligheder der er inden for sidestrømme fra fødevareforarbejdning. Fokusset er på strategi, implementering og kommercialisering.

Biosolutions
Pyrolyse- og biokulsnetværk

Pyrolyse- og biokulsnetværk

Lige nu forskes og investeres der massivt i pyrolyse og biokul. For potentialet er stort, og målsætningerne ambitiøse. Derfor har vi oprettet et nyt nationalt netværk til at sikre videndeling for at understøtte udviklingen.

Netværk for regenerativt landbrug

Netværk for regenerativt landbrug

Hvad er regenerativt landbrug, og hvordan kan det dokumenteres? Der er der mange bud på, og i netværket arbejder vi helhedsorienteret med, hvordan vi skaber en fødevareproduktion og samtidig forbedrer jorden og landbrugsøkosystemet.

Netværk for datadrevet forretning

Netværk for datadrevet forretning

I klyngen arbejder vi bl.a. for at udnytte mulighederne i teknologiudviklingen inden for fx digitalisering og automatisering fuldt ud. I dette netværk deler vi erfaringer og bliver klogere på de nyeste trends og teknologier.

Green Protein Network

Green Protein Network

A network that gathers startups, corporates and universities to explore the challenges and possibilities within new innovative green protein sources.

Footprint & Reporting Network

Footprint & Reporting Network

This network aims to identify and discuss challenges and solutions within climate impact assessment on food, beverages and ingredients and improve the network between partners in the area, with a particular attention to innovation aspects.

Se kommende netværksmøder i kalenderen herunder.

Meld dig ind i dag!

Det er nemt og hurtigt at blive en del af Danmarks stærkeste netværk inden for fødevarer og bioressourcer.

Kontakt Sine Riisager, Head of Members & Matchmaking, og hør mere om fordelene for dig og din virksomhed.

Sine Riisager

Sine Riisager

Head of Members & Matchmaking