Udnyttelse af hele råvaren - Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
06. maj 2021 kl. 14:00
Til:
06. maj 2021 kl. 16:00
Forløb om udnyttelse af ressourcer og reduktion af madspild for personale i professionelle køkkener

Alle taler om det, men kun få gør noget ved det. Hvor svært kan det være? Få styr på dine egne arbejdsgange og inspiration til, hvordan du kan få mere ud af dine råvarer og reducere dit spild. Du får tilmed højere køkkenprocent og derfor er der økonomi i det!

Målgruppe: Medarbejdere i professionelle køkkener 

Dette event indgår i det digitale forløb "Udnyt ressourcerne og nedbring madspild i professionelle køkkener". Læs mere om det i bunden af siden*.

PROGRAM

14.00   Velkommen til kompetenceforløbet!
            Lene Vietz, Hotel- og Restaurantskolen
14.10   Vi GØR en forskel - sammen. Om foreningen Refood Label
           v/ Lars Brødsgaard, bestyrelsesmedlem og medstifter af foreningen
14.25  Q&A
14.35  Bedre køkkenprocent – udnyt råvaren
           v/Rune Friberg, Tidl. Ejer af Restaurant BioMio
           & Marco Hultmann, tidl. Køkkenchef, Restaurant BioMio
15.20  SKRÆL er ikke skrald - sæt gang i processen i dit køkken!
           v/Michael Folman, Forfatter og tidl. Køkkenchef på Københavns Rådhus
15.40  Q&A
15.50  Opsamling  
16.00  Tak for i dag og på gensyn!

Der kan forekomme ændringer i programmet.

Dagens vært:
Lene Vietz, Hotel- og Restaurantskolen

Moderator:
Heidi Høy Dyrholm, Food & Bio Cluster Denmark 

Teknik:
Mødet vil blive afholdt i formatet Microsoft Teams, og deltagere vil modtage et link dagen før. Vi anbefaler en god internetforbindelse og et godt web-kamera for at få den bedst mulige oplevelse. 

 

--

*Dette event er en del af: 
DIGITALT FORLØB: UDNYT RESSOURCERNE OG NEDBRING MADSPILD I PROFESSIONELLE KØKKENER 

I dette forløb tilbyder vi 5 digitale workshops, hvor vi sammen med eksperter på området dykker ned i, hvordan den kloge kok arbejder, hvorfor madspildsdagsorden er vigtig, hvordan morgendagens kantine kan indrettes, hvordan vi håndterer emballage og hvad der bliver af dit grønne affald.  

Målgruppe: Medarbejdere i professionelle køkkener 

Forløbet strækker sig over maj-november 2021. Tilmeld dig hele forløbet her. 

Modul 1 (6. maj kl. 14-16) :  Udnyttelse af hele råvaren (a) Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer
Modul 2 (1. juni kl. 14-16) : Udnyttelse af hele råvaren (b) Vi folder råvarerne ud
Modul 3 (31. aug. kl. 14-16) : Fremtidens trends inden for buffeter
Modul 4 (7. okt. kl. 14-16)Bæredygtighed og emballage
Modul 5 (2. nov. kl. 14-16) : Affaldshåndtering og indretning af køkkener

Forløbet er blevet til i et samarbejde mellem foreningen Refood Label og  Innovationsprogrammet Innovationskraft.  


Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Udnyttelse af hele råvaren - Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer
Udnyttelse af hele råvaren - Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer