06. maj 2021
Mindre madspild og bæredygtighed går hånd i hånd med bedre økonomi i professionelle køkkener.
Det udfolder vi i dette forløb på 5 digitale workshops, hvor vi sammen med eksperter på området dykker ned i, hvordan kokken arbejder smart, hvorfor madspildsdagsorden er vigtig, hvordan morgendagens kantine kan indrettes, hvordan vi håndterer emballage og hvad der bliver af dit grønne affald. Mød bl.a:
Målgruppe: Medarbejdere i professionelle køkkener
Forløbet strækker sig over maj-november 2021.
Modul 1 (6. maj kl. 14-16) : Udnyttelse af hele råvaren (a) Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer
Modul 2 (1. juni kl. 14-16) : Udnyttelse af hele råvaren (b) Vi folder råvarerne ud
Modul 3 (31. aug. kl. 14-16) : Fremtidens buffet - post covid og uden madspild?
Modul 4 (7. okt. kl. 14-16): Bæredygtighed og emballage - få viden til at træffe bæredygtige emballagevalg
Modul 5 (2. nov. kl. 14-16) : Affaldshåndtering og indretning af køkkenet
NB: Hvis du tilmelder dig via den grønne knap ude til højre, tilmeldes du automatisk alle 5 moduler. Der er også mulighed for at tilmelde sig den enkelte workshop.
Forløbet er blevet til i et samspil imellem foreningen Refood Label og innovationsprogrammet Innovationskraft.
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft
Online
PrisGratis / Free
Fra06. maj 2021 kl. 14:00
Til02. november 2021 kl. 16:00