• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbreve
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
  • Live webinar
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbreve
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
  • Live webinar
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Events
  • / Vis aktiviteter
  • Du er her:
  • Events

Digitalt forløb: Udnyt ressourcerne og nedbring madspild i professionelle køkkener

Digitalt forløb: Udnyt ressourcerne og nedbring madspild i professionelle køkkener

06. maj 2021

Mindre madspild og bæredygtighed går hånd i hånd med bedre økonomi i professionelle køkkener.

Det udfolder vi i dette forløb på 5 digitale workshops, hvor vi sammen med eksperter på området dykker ned i, hvordan kokken arbejder smart, hvorfor madspildsdagsorden er vigtig, hvordan morgendagens kantine kan indrettes, hvordan vi håndterer emballage og hvad der bliver af dit grønne affald.  Mød bl.a:

  • En influencer - Selina Juul, stifter af STOP SPILD AF MAD
  • En kok - Marco Hultmann, tidl. køkkenchef på BioMio i Kbh
  • En topdirektør i servicebranchen - Maja Volquards Hesselholt, ISS
  • En genanvendelsesdirektør - Lars Brødsgaard, Daka Refood

Målgruppe: Medarbejdere i professionelle køkkener 

Forløbet strækker sig over maj-november 2021. 

Modul 1 (6. maj kl. 14-16) :  Udnyttelse af hele råvaren (a) Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer
Modul 2 (1. juni kl. 14-16) : Udnyttelse af hele råvaren (b) Vi folder råvarerne ud
Modul 3 (31. aug. kl. 14-16) : Fremtidens buffet - post covid og uden madspild? 
Modul 4 (7. okt. kl. 14-16): Bæredygtighed og emballage - få viden til at træffe bæredygtige emballagevalg
Modul 5 (2. nov. kl. 14-16) : Affaldshåndtering og indretning af køkkenet

NB: Hvis du tilmelder dig via den grønne knap ude til højre, tilmeldes du automatisk alle 5 moduler. Der er også mulighed for at tilmelde sig den enkelte workshop.   

Forløbet er blevet til i et samspil imellem foreningen Refood Label og innovationsprogrammet Innovationskraft. 

 

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

 

Digitalt forløb: Udnyt ressourcerne og nedbring madspild i professionelle køkkener

Workshop


Sted

Online

Pris

Gratis / Free

Fra

06. maj 2021 kl. 14:00

Til

02. november 2021 kl. 16:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

01. november 2021

Kontakt

  • Heidi Høy Dyrholm
  • hhd@foodbiocluster.dk
  • +4560110363

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

TILMELD NYHEDSBREV

Få nyt fra Food & Bio Cluster Denmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant fra den danske fødevare- og bioressourceklynge.

Food & Bio Cluster Denmark

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant inden for den danske fødevare- og bioressourceklynge. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hvert nyhedsbrev.
Hold dig opdateret!

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket nederst i hvert nyhedsbrev.

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?