15.01.2021 Food & Bio Cluster Denmark har i samarbejde med Teknologisk Institut og Centre for Research and Technology Hellas udarbejdet publikationen “Straw to Energy – Technologies, policy and innovation in Denmark” – en publikation om Danmarks kompetencer inden for anvendelse af halm til energiformål
03.12.2020 Big data er kommet for at blive. Det kan vækste din forretning og højne din bæredygtighedsprofil. Og så vinder du forbrugerens hjerte og pengepung, hvis du altså kan få kommunikeret den grønne kærlighed på rette vis.
03.12.2020 Hvad skal du putte i fremtidens sunde fødevarer? Omega3 i din yoghurt eller vinder-proteinet fra kartoflen i dit franskbrød. Vi er nødt til at tænke i ingredienser, hvis vi skal sikre nok og den rigtige mad i fremtiden.
03.12.2020 Ny kortlægning udarbejdet af Teknologisk Institut på vegne af Danish Food Innovation konkluderer, at fødevareproducenterne er efterladt uden et fælles regelsæt eller certificeringsordning for klimamærkning.
03.12.2020 Plastik er fjenden. Papir er redningen. Den bæredygtige snak er ofte meget sort/hvid, og medierne fremstiller mange sandheder. Hvordan skal du navigere i det som virksomhed? Læs med og få svar.
02.12.2020 Fire forskere fra MAPP Centret, Aarhus Universitet, er ude med en ny analyse om velvære som en global fødevaretrend. Få resultaterne og gode råd med på vejen eksklusivt hos Danish Food Innovation.
02.12.2020 Tæt på 80% af de danske forbrugere er uimponerede over de plantebaserede produkter, som i dag findes på markedet, viser en undersøgelse fra Danish Food Innovation.
02.12.2020 Planteproteiner. Meget bedre for klimaet, men vil forbrugerne acceptere det? Og hvad med knækket på plantepølsen og den ernæringsmæssige kvalitet? Der er et stykke vej, før vi er i mål med planteproteinerne.
02.09.2020 De snakker mere bæredygtigt end de handler. Kød er kongen i deres køkken, og rester er the shit. Det er tilbuds-jægerne, vi taler om; det er danskerne anno 2019, afslører en ny landsdækkende undersøgelse.
02.09.2020 Ifølge en ny benchmark analyse fra Danish Food Innovation er Danmark blandt seks lande i verden, som er stærkest indenfor klima-smarte løsninger til fødevareindustrien.