• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Viden



  • Du er her:
  • Forside
  • / Viden
  • Du er her:
  • Viden

Ny rapport: Potential of fermentation

20.02.2023 Fermenteringsteknologier er i stor global vækst og med et stort markedspotentiale for danske virksomheder, da vi står stærkt inden for fødevare- og bioteknologiindustrien. I denne rapport analyseres markedspotentialet, og behovet for implementering af fermenteringsudstyr i Danmark afdækkes, herunder eksempler på anvendelse af fermentering eller raffinerede produkter som enzymer, proteiner, biostimulerende stoffer m.m.

Læs mere…


Refleksionspapir: Mulige bidrag til omstilling til et mere plantebaseret fødevaresystem

02.02.2023 Dette dokument er et refleksionspapir over nogle af de muligheder, hvor viden fra de samfundsvidenskabelige og humanistiske videnskaber (SSH) kan bidrage til at fremme den grønne omstilling til et mere plantebaseret fødevaresystem.

Læs mere…

Ny rapport: Gentle Preservation Technologies

24.01.2023 Her kan du hente en helt ny rapport, der sammenfatter den seneste viden om forarbejdningsteknologier til fødevarer herunder termiske og ikke-termiske teknologier.

Læs mere…


Ny rapport: Kultiveret kød - fra muskelcelle til fødevare

16.01.2023 Fremtidens proteinbaserede fødevarer, herunder kultiveret kød, er et fokuspunkt for både industri og forskning.

Læs mere…


Ny fokusanalyse: Introduction to Production and Use of Biochar 2022

22.12.2022 Denne rapport giver en bred introduktion til centrale aspekter af dette omfattende emne samt en status over produktion og anvendelse af biokul i Danmark nu og i den nærmeste fremtid.

Læs mere…


Ny fokusanalyse: Power-to-X - Technology overview, possibilities and challenges

17.11.2022 Aalborg Universitet har udarbejdet en rapport der giver indsigt i forskellige power-to-X (PtX) teknologier og deres anvendelser. Rapporten udforsker mulighederne, men også de eksisterende eller potentielle fremtidige udfordringer der er i forbindelse med udbredelsen af teknologien.

Læs mere…


Ny analyse: Perspektiver for brug af effektiv testmetode til identifikation af patogener og kvalitetsforringende mikroorganismer i fødevareproduktion

16.11.2022 Vi har ladet fødevareindustrien kigge ind i krystalkuglen og har spurgt ind til virksomhedernes behov i forhold til en yderligere optimering af produktionen, optimering af rengøringen eller frigivelse af produkter.

Læs mere…


FOTO: Torben Skøtt, Biopress

International synliggørelse af danske kompetencer inden for anvendelse af halm til energi

24.06.2022 Food & Bio Cluster Denmark har i samarbejde med Teknologisk Institut og Centre for Research and Technology Hellas udarbejdet publikationen “Straw to Energy – Technologies, policy and innovation in Denmark” – en publikation om Danmarks kompetencer inden for anvendelse af halm til energiformål.

Læs mere…


Forbrugerundersøgelse: Plantebaserede produkter

21.06.2022 Teknologisk Institut har på vegne af Food & Bio Cluster Denmark gennemført en online undersøgelse, hvor man har spurgt 498 forbrugere om deres præferencer i forhold til plantebaserede fødevarer. Maja Krogsøe Skou fra Teknologisk Institut præsenterer her resultaterne i videoen her.

Læs mere…


Få ny viden om plantebaserede produkter

21.06.2022 Se spændende oplæg om forbrugerundersøgelser, studier og digitale værktøjer, som stiller skarpt på plantebaserede fødevarer.

Læs mere…


  • «
  • Næste
1 2 3 4 

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?