• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden

Viden



  • Du er her:
  • Forside
  • / Viden
  • Du er her:
  • Viden
FOTO: Torben Skøtt, Biopress

International synliggørelse af danske kompetencer inden for anvendelse af halm til energi

24.06.2022 Food & Bio Cluster Denmark har i samarbejde med Teknologisk Institut og Centre for Research and Technology Hellas udarbejdet publikationen “Straw to Energy – Technologies, policy and innovation in Denmark” – en publikation om Danmarks kompetencer inden for anvendelse af halm til energiformål.

Læs mere…


Forbrugerundersøgelse: Plantebaserede produkter

21.06.2022 Teknologisk Institut har på vegne af Food & Bio Cluster Denmark gennemført en online undersøgelse, hvor man har spurgt 498 forbrugere om deres præferencer i forhold til plantebaserede fødevarer. Maja Krogsøe Skou fra Teknologisk Institut præsenterer her resultaterne i videoen her.

Læs mere…

Få ny viden om plantebaserede produkter

21.06.2022 Se spændende oplæg om forbrugerundersøgelser, studier og digitale værktøjer, som stiller skarpt på plantebaserede fødevarer.

Læs mere…


Publikation: Inspiration Catalogue of salt-tolerant plants

27.04.2022 I fem år har partnere i projektet SalFar arbejdet for at fremme ressourceeffektivitet af landbrugsjord i kystområder, der længe har været påvirkede af klimaforandringer. I dette inspirationskatalog får du et samlet overblik over den viden som SalFar-projektet har gjort sig, samt inspiration og ressourcer til handling.

Læs mere…


Rapport: Biomethane - bridging for cooperation between Denmark and the Netherlands

10.04.2022 Mens priserne på naturgas og kunstgødning når nye højder, står landbruget og resten af samfundet overfor at skulle accelerere den grønne og cirkulære omstilling. Dette gælder selvfølgelig også i Holland og Danmark - to af de mest avancerede og konkurrencedygtige fødevarenationer i verden. Ny rapport sætter fokus på potentialet for samarbejde og videndeling mellem de to lande.

Læs mere…


Inspirationskatalog: Kan IoT være med til at udvikle din forretning?

16.02.2022 Droner, satellitter, sensorer og kunstig intelligens. Fremtiden bliver endnu mere digital og giver os nye muligheder for at udvikle klimavenlige og bæredygtige fødevarer og biobaserede produkter. Se cases fra den virkelige verden og hent inspiration til digitale teknologier og nye forretningsmodeller.

Læs mere…


Rapport: Digitalisering af agro- og fødevareindustrien

16.02.2022 Industriel forarbejdning af fødevarer har de seneste år udviklet sig i en ny teknologisk retning. Denne rapport giver et overblik over udviklingen og identificerer teknologiområder i vækst, der kan få særlig betydning for udviklingen af den danske fødevareforarbejdede industri.

Læs mere…


Perspektiver for mikroalger som en lokal og bæredygtig proteinkilde

17.01.2022 I en ny rapport, der er udarbejdet for Food & Bio Cluster Denmark, har Teknologisk Institut beskrevet status og perspektiver for mikroalgeproduktionen i Danmark.

Læs mere…


FOTO: Joanie Simon, Unsplash

Tilsætningsstoffer fra naturlige kilder - status for forskning inden for området på Københavns Universitet

05.12.2021 Hvilken tilgængelig forskning findes der inden for naturlige tilsætningsstoffer? Københavns Universitet har udgivet en rapport, der gør status over universitetets forskning på dette område.

Læs mere…


Rugaks hos Samsø Mel. Foto: Niels Mikkelsen, Minor Change Group

KLID-raffinering

01.12.2021 Test af potentialerne for bioraffinering af restfraktionen klid fra mølning af alm. hvede, ølandshvede og spelt hos Samsø Mel.

Læs mere…


  • «
  • Næste
1 2 3 4 

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?