29.08.2022 Teltdugen på Innovationsfestivalen i Vejle var nærmest ved at sprænges da 13 virksomheder gik på scenen og pitchede deres ideer for et lydhørt publikum. De 13 virksomheder har alle deltaget i projektet SMV: Food Innovation, som Food & Bio Cluster er partner i, hvor deltagerne bliver matchet op med meningsfulde samarbejdspartnere i form en virksomheder, der kan supplere med erfaring samt en vidensinstitution. Samarbejdet tildeles et tilskud på op til 320.000 til produktudvikling. Og iblandt de pitchende virksomheder var altså Raw Culture med deres Kombucha-shot.
28.08.2022 Hvis du på vegne af din virksomhed eller videninstitution har benyttet dig af nogle af Food & Bio Cluster Denmarks ydelser og aktiviteter under Innovationskraft 2021-2024, vil du mandag 5. september modtage invitation til at være med i en deltagerundersøgelse fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, der sammen finansierer det danske klyngeprogram Innovationskraft 2021-2024.
18.08.2022 I forlængelse af vores august-nyhedsbrev kan du her læse mere om, hvad der rører sig i og omkring Food & Bio Cluster Denmark.
18.08.2022 Lige nu er store dele af Europa ramt af en tørke som kan blive den værste i 500 år. Sådan lyder udmeldingen fra bl.a. Europa-Kommissionens Fælles Forskningscenter (EC-JRC).
15.08.2022 Igen i år er Food & Bio Cluster Denmark med på Food Festival på Tangkrogen i Aarhus, hvor vi er en del af hele tre arrangementer om fredagen, hvor festivalen skydes i gang. Læs her, hvilke tre arrangementer, det drejer sig om.
10.08.2022 Hvis du vil have din gode idé med, når Food & Bio Cluster Denmark behandler ansøgninger til projekter med fokus på udvikling af ny viden til gennemførelse i 2023, skal vi have din ansøgning senest den 14. september klokken 12.00.
10.08.2022 God whisky behøver ikke ligge på fade i det skotske højland i årevis for at smage godt. Fra en container på en parkeringsplads på Østerbro har danske EtOH Spirits udviklet en ny metode til at accelerere modningen, og som åbner for nye muligheder til at lege med smage og gribe forbrugertrends.
26.07.2022 Når store og små skal samarbejde går det somme tider lettere, når dialogen foregår på neutral grund. Det er en af konklusionerne, der kan drages af det nu afsluttede projekt, Cleantech Impact Accelerator, som de seneste tre år har givet sparring til 62 iværksættervirksomheder, bl.a. med at komme i kontakt med relevant, branchespecifikt netværk.
05.07.2022 Den sidste weekend i juni var en stor weekend for Bælg. De tog nemlig en ret så fornem pris med hjem fra Bornholm, da de vandt Sol over Gudhjems produktkonkurrence i kategorien Innovation. Bælg var nomineret til prisen med deres Orange Konfekthapser, der er produceret med stort og vellykket fokus på velsmag og med omtanke for madspild og genanvendelse af restprodukt fra fødevareindustrien. De små lækkerier faldt i god jord hos dommerpanelet, hvilket resulterede i, at Bælg altså yderst velfortjent endte med at løbe med sejren.
05.07.2022 Registrer din virksomhed på business matchmaking-platformen ”The Supply Chain Resilience Platform” for at få kontakt med nye partnere og sikre din internationale forsyningskæde.