02.10.2020 Food & Bio Cluster Denmark er i dag blevet blåstemplet som Danmarks nye nationale klynge med en bevilling fra Uddannelses- og Forskningsministeriet.
24.09.2020 Dansk land- og skovbrug har gennem tiderne været leverandør af mere end blot fødevarer og byggematerialer. Sektorens samspil og synergi med energisektoren tog for alvor fat med halmen og træflisens indtog på decentrale og centrale bioenergianlæg i 80- og 90erne.
16.09.2020 Lam versus lokalt og raffineret græs i stedet for importeret soja. Der findes mange påstande derude i forhold til klimavenlige fødevarer. Den grønne tænketank Concito satte tingene på plads for crowdfunder virksomheder.
10.09.2020 Virksomheden DICAS er derfor gået i samarbejde med Mad Synergi og Teknologisk Institut om udviklingen af en basisopskrift på vegansk "ost" på danske råvarer. Projektet støttes af Future Food & Bioresource Innovation.
10.09.2020 En ny potent dansk medlemsorganisation i food-segmentet har set dagens lys. Lars Visbech Sørensen er CEO i Food & Bio Cluster Denmark, der er lanceret som ’den nye klynge inden for fødevarer og bioressourcer’.
10.09.2020 De voldsomme fald i BNP, som mange lande oplever i 2020, kan komme til at ændre den danske fødevareeksport.
09.09.2020 Interview med formand for Food & Bio Cluster Denmark, Lars Dalsgaard, Senior VP. ved Arla Foods.
04.09.2020 I 20 år har kontormiljøet i Foulum ved Viborg bidraget til udviklingen af virksomheder og dermed vækst og beskæftigelse lokalt. Ofte med udgangspunkt i miljø- og klimavenlige løsninger. Dermed har huset været omdrejningspunkt og driver for den grønne omstilling lang tid før, at begrebet blev hvermandseje.
24.08.2020 Eksport af grøn energiteknologi: Biogasproduktion er en dansk styrkeposition og en ny publikation på flere sprog skal være med til at sætte endnu større international fokus på de kompetencer og løsninger danske virksomheder og vidensinstitutioner kan byde ind med, og som kan bidrage til den grønne omstilling.
13.08.2020 Mens nye teknologier og processer udvikles for at udnytte klodens ressourcer og vores restprodukter optimalt kan forbrugernes adfærd være den udfordring, der gør at den grønne omstilling vil gå for langsomt eller i værste tilfælde stå helt stille.