• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder
Jens Juul Krogshede er den ene af to co-founders af Nabo Farm i det københavnske Nordvestkvarter. Sammen med Sebastian Dragelykke dyrker han micro greens i Vertical Farming. Foto: Nabo Farm

Nabo Farms lodrette landbrug blander den nyeste high tech med viden fra oldtiden

22.03.2021 I et tidligere autoværksted i det københavnske Nordvestkvarter ligger en bondegård som ikke mange andre. I etager dyrker Nabo Farm ærteskud, koriander og spiselige blomster til nogle af Danmarks fremmeste restauranter.

Læs mere…


Et kilo rå gulerødder belaster kun klimaet med 0,25 CO2e - en af duksene i klimaklassen. Foto: Food Nation

Hvad kan din virksomhed bruge den nye klimadatabase til?

21.03.2021 Danmarks grønne tænketank Concito kunne i februar præsentere første version af Den store klimadatabase, der giver både forbrugere og virksomheder adgang til en grundig analyse af klimabelastningen af de 500 mest almindelige fødevarer og drikkevarer i Danmark. Den er skabt til forbrugerne – men kan med fordel bruges aktivt af fødevarevirksomheder.

Læs mere…

Nyt digitalt forløb: Udnyt ressourcerne og nedbring madspildet i professionelle køkkener

20.03.2021 Mindre madspild og bæredygtighed går hånd i hånd med bedre økonomi i professionelle køkkener. Det tema folder vi ud i et nyt forløb på fem digitale workshops – tilmeldingen er åben nu.

Læs mere…


Tænketank inviterer til infomøde: Vær med i Danmark mod Madspild

19.03.2021 Danmark mod Madspild er navnet på et nyt initiativ mod netop madspild i danske virksomheder. Nu inviteres der til et uforpligtende informationsmøde – men melder man sig ind i samarbejdet, forpligter det.

Læs mere…


Øget tilsaltning af landbrugsjord kan medføre et tab på 1.781 euro pr. hektar kartofler i Danmark

02.03.2021 Klimaforandringer vil i fremtiden få stor indflydelse på kystnære landdistrikter og øer i Danmark og hele Nordsøregionen. Udover den større risiko for oversvømmelser fører de stigende hav-niveauer til øget nedsivning af saltholdigt havvand til grundvandet og øget tilsaltning af landbrugsjord.

Læs mere…


Fem fødevaretrends, der venter os efter coronaen

19.02.2021 Danskernes forbrugsvaner har ændret sig under corona-nedlukningen – og vil ændre sig igen, når først krisen er overstået. Sociolog og livsstilsekspert Eva Steensig giver her fem bud på fødevaretendenser, der vil dukke op på den anden side af pandemien – og giver et bud på, hvordan din fødevarevirksomhed kan spille ind i trends og tendenser.

Læs mere…


EUs genopretningsplan er historisk mulighed for grøn, dansk eksport

19.02.2021 5.600 mia. kroner står klar til at hjælpe Europa tilbage på fode efter coronaen, og en stor del af pengene er øremærket grønne investeringer. Det åbner nye eksportmuligheder for særligt virksomheder, der arbejder med bioenergi.

Læs mere…


Matchmaking med SCIENCE KU: Development of biopharmaceuticals, bioproducts and new predictive and diagnostic technologies

12.02.2021 Vær med, når SCIENCE KU matcher udfordringer i din virksomhed med talenter, der kan hjælpe med at løse dem. Eventen finder sted online på Zoom den 12. marts kl. 12:00-16:00.

Læs mere…


Danmark er udpeget som fyrtårns-region for opbygning af korte forsyningskæder fra lokale landmænd til forbrugere i nyt EU projekt

09.02.2021 Food & Bio Cluster Denmark er partner i et nyt EU projekt der skal bringe fødevareproducenter og landmænd tættere på forbrugerne.

Læs mere…


Foto: Agro Food Park

Superklynge og erhvervssatsning vil løfte vækstlaget inden for fødevarer og bioressourcer

08.02.2021 Mere viden til virksomhederne, flere succesfulde startups og nye bæredygtige løsninger inden for fødevarer og bioressourcer. Det er målet for en ny samarbejdsaftale mellem Food & Bio Cluster Denmark og Aarhus Universitets erhvervssatsning.

Læs mere…


  • Forrige
  • Næste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?