• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder
Casjus karameller har været et stort tilløbsstykke på COOP Crowdfunding i efteråret 2020, og nu kan Marianne Dujim købe en karamelmaskine. Privatfoto

Mariannes karameller giver cashew-frugten en plads i værdikæden

28.05.2021 Den lille start up-virksomhed Casju kom i gang med støtte fra vores Future Food & Bioresource Innovation-projekt. Nu er syrligt-søde karameller produceret af restproduktet fra produktionen af cashewnødder på vej mod markedet.

Læs mere…


Over 5 millioner til kompetenceudvikling i fødevarebranchen

27.05.2021 Ny pulje for virksomheder i fødevarebranchen skal sikre kompetenceudvikling, vækst og robusthed. I en tid med omstillingsudfordringer og et stigende fokus på bæredygtighed, eksport og digitalisering åbner Food & Bio Cluster Denmark og Dansk Fødevareakademi for ny pulje: Fødevarebranchens Kompetenceløft.

Læs mere…

To danske projekter får støtte fra S3FOOD

27.05.2021 Der skal være mindre spild i brødproduktionen – og bedre styring af gæringsprocessen på mikrobryggerierne. To helt nye, danske projekter modtager nu økonomisk støtte fra det pan-europæiske S3FOOD-projekt til smarte sensor, datastyring og digitalisering i fødevareproduktionen.

Læs mere…


Bliv klædt på til at søge kapital

11.05.2021 Er du en ambitiøs iværksætter inden for bioøkonomisektoren, som er på udkig efter investering, så læs med her.

Læs mere…


Billede: Ausumgaard Biogas

Er halm til biogas et effektivt klimavirkemiddel?

11.05.2021 Biogas nævnes ofte som et vigtigt redskab til at nå klimamålene, og en af nøglerne til fortsat udbygning af biogasproduktionen er at bruge meget mere halm. Men hvor effektivt er halm til biogas som klimavirkemiddel? Det giver et studie nu svaret på.

Læs mere…


Billede: Høstet gaffeltang (Furcellaria lumbricalis)

Ny viden: Potentiale i samproduktion af fisk og tang

11.05.2021 Bruger man spildevandet fra landbaseret fiskeproduktion til dyrkning af tang til foder, åbnes der for både nye forretningsmuligheder og gevinster for miljøet, i form af reduceret udledning af næringsstoffer.

Læs mere…


Foto: iStock

Hvad motiverer forbrugerne til at købe lokale fødevarer, og adskiller det sig fra land til land?

03.05.2021 En ny komparativ undersøgelse blandt fem europæiske regioner afslører, at bekymringen for den lokale økonomi og produktets opfattede kvalitet er de vigtigste faktorer i forhold til, hvad der motiverer forbrugerne til at købe lokale fødevarer.

Læs mere…


Foto: Unsplash

Skal vi hjælpe med din grønne omstilling?

03.05.2021 Food & Bio Cluster Denmark er faglig partner i projektet ”GCO: Grøn cirkulær omstilling”, hvor små og mellemstore virksomheder kan få hjælp til deres grønne, cirkulære omstilling.

Læs mere…


Foto: Peter Larsen Kaffe, Gorm Branderup

Tre Challenge Owners og 10 iværksættere skal sætte fokus på ”upcycling”

03.05.2021 Peter Larsen Kaffe, Nordex Food og Oatly vil fremlægge deres side- eller reststrømme for en række iværksættere, der til gengæld får muligheden for at præsentere deres bud på dele af eller hele løsninger på smartere anvendelse af strømmene. Det sker i forbindelse med projektet Cleantech Impact Accelerator, der fra slutningen af maj til oktober i år gennemfører et iværksætterforløb.

Læs mere…


Foto: iStock

Nyt samarbejde mellem Danmark og Canada sætter plantebaserede proteiner i fokus

03.05.2021 Den globale efterspørgsel efter mad vokser, og bæredygtighed og klima er nøgleord. Hvordan kan vi hæve barren på det plantebaserede økosystem? Og hvordan kan vi samarbejde på globalt plan for at gøre mask, havre og bælgfrugter til nye, sunde og smagfulde ingredienser, der fører til innovative proteinløsninger?

Læs mere…


  • Forrige
  • Næste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?