• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder

Tag med os til Holland og bliv klogere på ”Free From” fødevareprodukter og bæredygtig emballage

19.08.2021 Sæt kryds i kalenderen – eller tilmeld dig allerede nu. Til november skal du med på Innovation Tour til Europas førende fødevareevent “Free From Functional Food & Health Ingredients 2021” inkl. ”Sustainable Packaging” i Amsterdam og et delegationsbesøg hos den hollandske fødevareklynge Foodvalley. Turen giver dig desuden mulighed for at præsentere din egen virksomheds løsninger og finde nye samarbejdspartnere.

Læs mere…


Indkaldelse af samarbejdsprojekter 2022

16.08.2021 Food & Bio Cluster Denmark indkalder ansøgninger fra partnere til samarbejdsprojekter, som skal gennemføres i regi af klyngebevillingen Innovationskraft i 2022.

Læs mere…

Nicolai Wammen, Stine Kirstein Junge, Søren Ejlersen, Kamilla Seidler, Leif Nielsen, Jais Valeur og Peder Tuborgh på toppen af kunstmuseet ARoS i Aarhus. Foto: Kasper Hornbæk/Food Organisation of Denmark.

Food Week Symposium: Flere veje mod mere bæredygtige fødevarer

13.08.2021 Vi kommer ikke til at blive en verden, der går en direkte og nem vej mod mere bæredygtighed. Hvis vi skal lykkes, kræver det mod, nytænkning, komplekse løsninger – og ikke mindst helt nye forbrugervaner og -evner. Det er nogle af konklusionerne på Food Weeks bæredygtighedssymposium på ARoS.

Læs mere…


Kan 180 millioner tons ammoniak gøres grønne?

16.07.2021 Der produceres 180 millioner tons ammoniak på verdensplan hvert år. Ammoniak bruges i Danmark blandt andet til gødningsprodukter i landbruget. Den traditionelle produktion kræver store mængder fossil energi - men vi kan lave det selv på mere bæredygtigvis ved hjælp fra vedvarende energi. Det viser projektet Power2Ammonia under Future Food & Bioresource Innovation.

Læs mere…


Food Week er i uge 32 – og Food & Bio Cluster Denmark er på toppen af ARoS

07.07.2021 Hele Aarhus summer af god madenergi, når fødevareproducenter, detailhandel og kulturliv i uge 32 går sammen om at sætte gang i byens gader med et mylder af spændende oplevelser og aktiviteter – alle med maden i centrum. Det er Food Organisation of Denmark, der står bag Food Week, som er 2021-udgaven af den årligt tilbagevendende Food Festival.

Læs mere…


Nyt forløb for iværksættere: Sådan undgår du de 5 værste faldgruber og får succes med din start-up

07.07.2021 ENTREPRENEURSHIP BOOSTER 2021 er navnet på et nyt forløb fra Food & Bio Cluster Denmark, der har som mål at hjælpe iværksættere og start-ups med netværk og forretningsudvikling. Forløbet består af 5 fysiske arrangementer og løbende individuel sparring. Tilmeld dig i dag og vær med, når vi sammen med Anders Graabæk fra Validate sætter fokus på markedsfit den 12. august i Aarhus.

Læs mere…


Nu får Danmarks kokkelandshold ældgammel indlandsis på menuen

02.07.2021 Det er koldt. Det er klart. Det er 100.000 år gammelt. Og så er det noget af verdens absolut reneste drikkevand. Smeltet grønlandsk indlandsis ryger nu i det arsenal som Danmarks kokkelandshold har til rådighed, når der skal eksperimenteres, tænkes nyt og vindes endnu flere guldmedaljer med hjem. Der er VM i Luxembourg til næste år – og her kommer den iskolde artiske råvare på banen fra start.

Læs mere…


Stærkt samarbejde skal profilere Danmarks grønne fødevareløsninger internationalt

01.07.2021 Den 20. september kickstarter Food & Bio Cluster Denmark og Food Nation et fælles forløb med fokus på, hvordan din virksomhed kan imødekomme både den eksisterende og den fremtidige markedsefterspørgsel inden for bæredygtighed.

Læs mere…


Disse ord er vigtige, når forbrugere skal vælge bæredygtige produkter

28.06.2021 Bionedbrydeligt eller genanvendeligt? Og hvad med “Low carbon footprint”? Nyt studie gør os klogere på, hvilke ord, der er vigtigst, når forbrugere skal motiveres til at købe bæredygtigt.

Læs mere…


Nyt samarbejdsprojekt vil skabe bæredygtige møbler ud af lokalt tilgængelige restbiomasser

28.06.2021 Skal dit næste spisebord og tilhørende stole være lavet af hampefibre blandet med tekstilrester? Det kan blive en mulighed med et nyt og bæredygtigt alternativ til skalstole i plast eller tynde finerplader.

Læs mere…


  • Forrige
  • Næste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?