07.07.2021 ENTREPRENEURSHIP BOOSTER 2021 er navnet på et nyt forløb fra Food & Bio Cluster Denmark, der har som mål at hjælpe iværksættere og start-ups med netværk og forretningsudvikling. Forløbet består af 5 fysiske arrangementer og løbende individuel sparring. Tilmeld dig i dag og vær med, når vi sammen med Anders Graabæk fra Validate sætter fokus på markedsfit den 12. august i Aarhus.
02.07.2021 Det er koldt. Det er klart. Det er 100.000 år gammelt. Og så er det noget af verdens absolut reneste drikkevand. Smeltet grønlandsk indlandsis ryger nu i det arsenal som Danmarks kokkelandshold har til rådighed, når der skal eksperimenteres, tænkes nyt og vindes endnu flere guldmedaljer med hjem. Der er VM i Luxembourg til næste år – og her kommer den iskolde artiske råvare på banen fra start.
01.07.2021 Den 20. september kickstarter Food & Bio Cluster Denmark og Food Nation et fælles forløb med fokus på, hvordan din virksomhed kan imødekomme både den eksisterende og den fremtidige markedsefterspørgsel inden for bæredygtighed.
28.06.2021 Bionedbrydeligt eller genanvendeligt? Og hvad med “Low carbon footprint”? Nyt studie gør os klogere på, hvilke ord, der er vigtigst, når forbrugere skal motiveres til at købe bæredygtigt.
28.06.2021 Skal dit næste spisebord og tilhørende stole være lavet af hampefibre blandet med tekstilrester? Det kan blive en mulighed med et nyt og bæredygtigt alternativ til skalstole i plast eller tynde finerplader.
28.06.2021 Den danske virksomhed Unibio’s unikke proteinkilde - Uniprotein® - er på vej til fodermarkedet. Samtidig har firmaet udpeget en ny administrerende direktør, og det første fuldskalaproduktionsanlæg er i drift. Kort sagt: Det er virkelig spændende tider for vores ValueWaste-projektpartner.
25.06.2021 Helt ekstraordinært er det netop blevet vedtaget at uddele endnu en pulje til projekter under Future Food & Bioresource Innovation.
04.06.2021 Den 17. juni er der robotter og automatiseret rengøring på dagsordenen, når Food & Bio Cluster Denmarks Hygiejnisk Design Netværk mødes. Vi har taget en snak med Annette Baltzer Larsen fra FORCE Technology om robotternes store fordele og nuværende begrænsninger.
04.06.2021 Miljøvenligt. Vegansk. 99 procent lavere vandforbrug. 85 procent lavere CO2-aftryk. Hannah Michaud har udviklet et bæredygtigt alternativ til læder af resterne fra æblemos- og ciderproduktion. Og med over 1 million euro i investeringer er hun nu klar til at udfordre læderindustrien.
01.06.2021 Den hollandske ambassadør i Danmark, Rob Zaagman, besøgte tirsdag Agro Food Park og Food & Bio Cluster Denmark. Det helt store samtaleemne var øget samarbejde for at løse fremtidens udfordringer.