09.11.2021 Food & Bio Cluster Denmark will 22-24 November 2021 host an Innovation Tour to Europe’s No. 1 food event “Free From Functional Food and Health Ingredients 2021” + “Sustainable Packaging” in Amsterdam. Denmark is the country of the year and will be celebrated on several occasions during the event.
05.11.2021 En autonom drone til afskrækkelse af fugle, et plantebaseret ostelignende produkt, et alternativt vækstmedie til erstatning for spagnum eller noget helt fjerde? Få et kvalificeret bud på fremtidens løsninger inden for bioressourcer og fødevareinnovation, når vinderne af Food & Bio Cluster Denmarks årlige Idékonkurrence findes den 11. november i Agro Business Park i Foulum.
03.11.2021 Er du i gang med sidste del af din bacheloruddannelse - eller lige startet på din kandidatuddannelse? Interesserer du dig for sunde og sikre fødevarer, grøn omstilling og digitalisering? Er du en haj til administrative opgaver? Så kan du være den profil, vi søger, til vores hovedkontor i Aarhus.
28.10.2021 10 af Danmarks mest innovative start-ups er udvalgt blandt 46 kandidater til at dyste på forretningsideer og iværksætteri inden for fødevarer og bioressourcer, når Food & Bio Cluster Denmark inviterer til finale i årets Idékonkurrence i Agro Business Park, Foulum, hvor bæredygtige forretningsløsninger inden for fødevarer og bioressourcer er omdrejningspunktet.
26.10.2021 ”Der er ingen kogebog!” Det var svaret fra paneldeltager Ole Kaae Hansen – biosolution pioner, iværksætter og business angel, på spørgsmålet om hvorfor det er så svært at opskalere biosolutions. “Du er som regel nødt til at opfinde alting selv, for der findes ikke standardiseret udstyr til formålet”. Spørgsmålet blev stillet ved en paneldebat på konferencen “From residue to revenue – Scaling up biosolutions”, der fandt sted torsdag 14. oktober på Teknologisk Institut i Taastrup i samarbejde med Food & Bio Cluster Denmark.
12.10.2021 Fra planteaffald fra fødevareproduktion til plantefars med samme mængde protein som kød. Den vision er to danske iværksættere i et tæt samarbejde med Københavns Universitet og DTU ved at realisere. Samarbejdet kan blive til fremtidens bæredygtige fødevareproduktion og nye danske arbejdspladser. Første skridt er specialprodukter til hospitalerne.
11.10.2021 Som en del af Greater Copenhagen Cleantech Impact Accelerator får danske og svenske startups nu igen muligheden for at deltage i et skræddersyet acceleratorforløb fra februar til april 2022.
11.10.2021 Gennem Fødevarebranchens Kompetenceløft kan du søge tilskud til kurser, eksempelvis Food Architect, der stiller skarpt på konkrete værktøjer til at skabe udvikling med afsæt i brugerne.
08.10.2021 Vores spisevaner er under forandring, og det stiller nye krav til udviklingen af sunde, bæredygtige og sikre fødevarer til en voksende befolkning. Det sætter vi fokus på, når Food & Bio Cluster Denmark for tredje år i træk inviterer til Uni Food Day den 9. november 2021 – igen i år i et digitalt format.
07.10.2021 Der er stadig mulighed for at søge støtte gennem Future Food & Bioresource Innovation til dit samarbejdsprojekt til udvikling af nye produkter eller løsninger inden for fødevarer og bioressourcer.