• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder

Nyt forløb for iværksættere: Sådan undgår du de 5 værste faldgruber og får succes med din start-up

07.07.2021 ENTREPRENEURSHIP BOOSTER 2021 er navnet på et nyt forløb fra Food & Bio Cluster Denmark, der har som mål at hjælpe iværksættere og start-ups med netværk og forretningsudvikling. Forløbet består af 5 fysiske arrangementer og løbende individuel sparring. Tilmeld dig i dag og vær med, når vi sammen med Anders Graabæk fra Validate sætter fokus på markedsfit den 12. august i Aarhus.

Læs mere…


Nu får Danmarks kokkelandshold ældgammel indlandsis på menuen

02.07.2021 Det er koldt. Det er klart. Det er 100.000 år gammelt. Og så er det noget af verdens absolut reneste drikkevand. Smeltet grønlandsk indlandsis ryger nu i det arsenal som Danmarks kokkelandshold har til rådighed, når der skal eksperimenteres, tænkes nyt og vindes endnu flere guldmedaljer med hjem. Der er VM i Luxembourg til næste år – og her kommer den iskolde artiske råvare på banen fra start.

Læs mere…

Stærkt samarbejde skal profilere Danmarks grønne fødevareløsninger internationalt

01.07.2021 Den 20. september kickstarter Food & Bio Cluster Denmark og Food Nation et fælles forløb med fokus på, hvordan din virksomhed kan imødekomme både den eksisterende og den fremtidige markedsefterspørgsel inden for bæredygtighed.

Læs mere…


Disse ord er vigtige, når forbrugere skal vælge bæredygtige produkter

28.06.2021 Bionedbrydeligt eller genanvendeligt? Og hvad med “Low carbon footprint”? Nyt studie gør os klogere på, hvilke ord, der er vigtigst, når forbrugere skal motiveres til at købe bæredygtigt.

Læs mere…


Nyt samarbejdsprojekt vil skabe bæredygtige møbler ud af lokalt tilgængelige restbiomasser

28.06.2021 Skal dit næste spisebord og tilhørende stole være lavet af hampefibre blandet med tekstilrester? Det kan blive en mulighed med et nyt og bæredygtigt alternativ til skalstole i plast eller tynde finerplader.

Læs mere…


Er du klar til protein skabt af metanspisende bakterier? Danmarks smågrise er

28.06.2021 Den danske virksomhed Unibio’s unikke proteinkilde - Uniprotein® - er på vej til fodermarkedet. Samtidig har firmaet udpeget en ny administrerende direktør, og det første fuldskalaproduktionsanlæg er i drift. Kort sagt: Det er virkelig spændende tider for vores ValueWaste-projektpartner.

Læs mere…


Ny ansøgningsrunde til Future Food & Bioresource Innovation

25.06.2021 Helt ekstraordinært er det netop blevet vedtaget at uddele endnu en pulje til projekter under Future Food & Bioresource Innovation.

Læs mere…


Robotterne er glimrende til store dele af rengøringen – men der er stadig steder, hvor menneskelige hænder overgår maskinerne

04.06.2021 Den 17. juni er der robotter og automatiseret rengøring på dagsordenen, når Food & Bio Cluster Denmarks Hygiejnisk Design Netværk mødes. Vi har taget en snak med Annette Baltzer Larsen fra FORCE Technology om robotternes store fordele og nuværende begrænsninger.

Læs mere…


Hannahs æble-læder kan revolutionere en af verdens mest forurenende industrier

04.06.2021 Miljøvenligt. Vegansk. 99 procent lavere vandforbrug. 85 procent lavere CO2-aftryk. Hannah Michaud har udviklet et bæredygtigt alternativ til læder af resterne fra æblemos- og ciderproduktion. Og med over 1 million euro i investeringer er hun nu klar til at udfordre læderindustrien.

Læs mere…


Den hollandske ambassadør gæstede Food & Bio Cluster Denmark og satte fokus på øget samarbejde

01.06.2021 Den hollandske ambassadør i Danmark, Rob Zaagman, besøgte tirsdag Agro Food Park og Food & Bio Cluster Denmark. Det helt store samtaleemne var øget samarbejde for at løse fremtidens udfordringer.

Læs mere…


  • Forrige
  • Næste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?