• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Idekonkurrence 2023
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder
Hele teamet bag FÆRM, som her fejrer udvidelsen af virksomheden med fire nye medarbejdere. (Bagerst fra venstre) Sanne Tavares, Martina Moberg Weibull, Mikkel Dupont, Sam Rahbar, Andrea Donau, Astrid Bonke og (forrest) Anna Gundorph.

Idéen til FÆRM opstod nytårsaften - nu har de eget laboratorie og 7 ansatte

14.03.2022 Idéen, der opstod dén nytårsaften, var ideen til FÆRM, som i dag har udviklet et ostelignende produkt - skabt helt uden mælk.

Læs mere…


Biobaserede materialer – muligheder og udfordringer

11.03.2022 Kan biobaserede materialer dække vores behov for emballager, tekstiler, kemiske produktkomponenter med mere, når vi udfaser brugen af fossile ressourcer?

Læs mere…

Biochar

Opstart af Dansk Pyrolyse- og Biokulnetværk

10.03.2022 Food & Bio Cluster Denmark er med til at starte et fagligt netværk, som skal understøtte udviklingen og udbredelsen af pyrolyseteknologier samt arbejde for en optimal anvendelse af produkterne olie, gas og biokul.

Læs mere…


Erhvervsfyrtårn for fødevarer og biosolutions vil sætte Sjælland på verdenskortet

04.02.2022 Et nyt erhvervsfyrtårn inden for fødevarer og biosolutions ser nu dagens lys i region Sjælland. Dermed bliver verden beriget med et ’økosystem’ målrettet biosolutions, som vil tiltrække viden og investeringer fra hele verden.

Læs mere…


Vi søger en studentermedhjælper til vores kontor i Viborg

28.01.2022 Er du ved at uddanne dig til administrationsbachelor, og vil du være med til at skabe endnu mere struktur og overblik i administrationen hos Danmarks nationale fødevareklynge? Så læs lige med her.

Læs mere…


En tredjedel af fødevareproduktionen går til spilde: Food & Bio Cluster Denmark skal være med til at udarbejde konkrete anbefalinger til Europa-Kommissionen

26.01.2022 Hvert år ender helt op mod en tredjedel af vores fødevareproduktion som tab og madspild. Dårlige transportforhold, uhensigtsmæssige høstmetoder eller decideret madspild i detailledet og hos forbrugerne er blot nogle af forklaringerne. Det vil EU gøre noget ved og sigter mod at halvere madspildet inden 2030 og nærme sig et nulspildsniveau i 2050. Food & Bio Cluster Denmark er med i EU-projektet ZeroW, der adresserer problemet med innovative teknologiske løsninger og skal komme med konkrete anbefalinger til ny lovgivning.

Læs mere…


Bioteknologivirksomheden Mycorena, der var med i første runde af CIA

4 iværksættere med produktion af sidestrømme: Sådan hjalp CIA-programmet vores virksomhed

25.01.2022 Fjerde og sidste ansøgningssrunde er netop afsluttet i Greater Copenhagen Cleantech Impact Accelerator-programmet, hvor danske og svenske tech-startups får muligheden for at deltage i et skræddersyet acceleratorforløb, der skal hjælpe virksomheden med at udvikle sin forretning og teknologi.

Læs mere…


Juice med QR-kode, der sladrer om klimaaftryk, har fundet vej til hylderne i REMA 1000

25.01.2022 I kampen for at reducere klimapåvirkningen i produktionen af fødevarer, har Nature Preserve udviklet et stykke software, der giver slutbrugeren mulighed for at spore lagerstrømme og klimapåvirkning af en bestemt fødevare gennem hele forsyningskæden.

Læs mere…


Sidestrømme fra fisk får nyt liv

24.01.2022 Det EU-finansierede WaSeaBi-projekt med dansk deltagelse af Food & Bio Cluster Denmark, DTU, Royal Greenland og Jeka Fish udvikler teknikker, så mere af fisken kan ende som fødevarer frem for affald eller dyrefoder. Projektet har nu kørt i godt to et halvt år og har leveret mange interessante resultater.

Læs mere…


Netværksgruppe: Side Streams from Food Processing

24.01.2022 Vi har mange spændende medlemmer i netværket, men der er også plads til dig!

Læs mere…


  • Forrige
  • Næste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?