20.06.2022 Flere og flere forbrugere vil gerne spise mere plantebaseret, men efterspørger højere kvalitet af de ikke-animalske produkter. Det viser en undersøgelse fra Teknologisk Institut, som er lavet for Food & Bio Cluster Denmark med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
17.06.2022 Veganske flødeboller, læder lavet af grannåle og sunde fødevareingredienser fra tang. Emnerne i Food & Bio Cluster Denmarks nye samarbejdsprojekter spænder bredt.
17.06.2022 Startups har brug for risikovillig kapital og kompetencer for at løfte sig selv til næste niveau. I klyngen har vi allerede været med til at rejse 25 mio. kroner i år, og målsætningen er at runde 75 mio. kr. ved årets udgang.
14.06.2022 Med den aktuelle energikrise er der kommet et fornyet fokus på danske løsninger, der kan producere biometan til naturgasnettet. Langsigtet indsats for international positionering og triple helix videndeling af den danske biogasmodel giver pote i takt med, at efterspørgslen på danske løsninger og virksomheder stiger.
07.06.2022 Teknologier, der kan omdanne spildprodukter til højværdiprodukter, skal nu testet i praksis.
16.05.2022 De nuværende høje energipriser er en udfordring for bundlinjen, men ved at udnytte nye, specialudviklede digitale værktøjer er det muligt at nedbringe energiforbruget i fødevareproduktion markant, viser resultater fra EU-projektet S3Food, som Food & Bio Cluster Denmark er partner i.
16.05.2022 Kan vi lave økologisk og regenerativt landbrug med robotter, droner, bærbuske og pløjefri stribedyrkning?
16.05.2022 Brug data sikkert og opnå konkrete gevinster.
11.05.2022 Et nyt, ambitiøst inkubatorprogram hjælper fødevarestartups med at skalere – også når stifteren ikke har 15 års erfaring fra branchen.
10.05.2022 Er du god til at jonglere med tal, og kan du holde flere bolde i luften på en gang? Så er det måske dig, vi skal have med på vores team?