• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden

Nyheder



  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder

Juice med QR-kode, der sladrer om klimaaftryk, har fundet vej til hylderne i REMA 1000

25.01.2022 I kampen for at reducere klimapåvirkningen i produktionen af fødevarer, har Nature Preserve udviklet et stykke software, der giver slutbrugeren mulighed for at spore lagerstrømme og klimapåvirkning af en bestemt fødevare gennem hele forsyningskæden.

Læs mere…


Sidestrømme fra fisk får nyt liv

24.01.2022 Det EU-finansierede WaSeaBi-projekt med dansk deltagelse af Food & Bio Cluster Denmark, DTU, Royal Greenland og Jeka Fish udvikler teknikker, så mere af fisken kan ende som fødevarer frem for affald eller dyrefoder. Projektet har nu kørt i godt to et halvt år og har leveret mange interessante resultater.

Læs mere…

Netværksgruppe: Side Streams from Food Processing

24.01.2022 Vi har mange spændende medlemmer i netværket, men der er også plads til dig!

Læs mere…


Regenerative fødevarer - en ny trend?

13.01.2022 Hvis du spiser fødevarer, der er dyrket regenerativt, passer du på både biodiversiteten og klimaet. Sådan kan det nye buzzword ´regenerativt´ tolkes, hvis vi ser på det i sammenhæng med landbrug og fremtidens fødevarer.

Læs mere…


Glædelig jul og tak for 2021

21.12.2021 Vi er tæt på at afslutte 2021 og kan kigge tilbage på vores første hele år som national fødevare- og bioressourceklynge og gøre status over, om vi har udviklet os i den rigtige retning og har formået at skabe resultater hos vores medlemmer, som vi har arbejdet tæt sammen med året igennem.

Læs mere…


Vi gør en forskel for virksomhederne

21.12.2021 De mange værdifulde sidestrømme i fødevareproduktionen og plantebaserede fødevarer har været absolut øverst på agendaen i et år, hvor omstillingsparathed og digital networking også var i fokus. Ansvarlig for Food Teamet, Kathrine Veigaard Stage uddyber de mange aktiviteter i året, der er gået.

Læs mere…


Nye projekter og nye dagsordener i bioressourcebranchen

21.12.2021 Med en bred landbrugsaftale på plads sættes der ekstra fokus på at udvikle de løsninger, der skal bringe hele landbruget i mål i 2030. 2021 har været et travlt år i Food & Bio Cluster Denmarks Bioressource team, og teamleder Thorkild Quist Frandsen giver et overblik.

Læs mere…


Inkubation – levende miljøer og succesfulde forretninger

21.12.2021 Food & Bio Cluster Denmark driver tre Inkubator-miljøer i Aarhus, Foulum og København og på trods af, at det generelt har været et svært år at drive kontorfællesskaber, har vores Inkubatormiljø haft en række succeser i 2021. Sitemanager og Inkubationsanvarlig Jacob Mogensen uddyber, hvad der er sket i løbet af året.

Læs mere…


Medlemsnyt – vi er blevet flere i stærk klynge

21.12.2021 Food & Bio Cluster Denmark vokser og bliver stærkere måned for måned. Vores medlemschef Sine Riisager bringer årets sidste medlemsnyt.

Læs mere…


Skarp forretningsudvikler til Danmarks fødevare- og bioressourceklynge

08.12.2021 Kunne du tænke dig at arbejde med ambitiøse iværksættere og sikre udvikling og skalering af fremtidens fødevare- og bioressourcevirksomheder? Har du erfaring med forretningsudvikling i fødevareerhvervet? Måske haft egen virksomhed? Så kan du være den profil, vi søger som Business Developer i vores Inkubationsteam.

Læs mere…


  • Forrige
  • Næste
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

 

 

Hent pressemeddelelser i vores Newsroom >

Menu

  • Tilmeld nyhedsbrev

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?