23. november 2023
Dette netværk er for dig, der brænder for at skabe fødevarer som smager godt!
FORELØBIGT PROGRAM
09.30 Registrering, kaffe og netværk
10.00 Velkommen ved Astrid Pryds Hansen, Food & Bio Cluster Denmark og dagens vært
10.10 Bordet rundt - siden sidst
10.30 Qian Janice Wang fortæller om sanserne og hvordan den viden kan bruges i produktudviklingen (oplægget vil være på engelsk)
12.00 Frokost og netværk
12.45 Oplæg/challenge/breaking news
13.55 Afrunding og opsamling på dagen
14.00 Tak for i dag!
Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet (Smags netværket mødes i 2023 d. 2/5, 20/6, 23/8, 23/11). Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender). Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.
Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Astrid på aph@foodbiocluster.dk eller 29815351.
København
PrisGratis / Free
Fra23. november 2023 kl. 09:30
Til23. november 2023 kl. 14:00