Smagsnetværket & datadrevet forretning

Information

Sted:
Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
22. maj 2025 kl. 09:30
Til:
22. maj 2025 kl. 14:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

19. maj 2025

Smag på data – data på smag! Kan man bruge data og AI, når man skal finde ud af om et nyt produkt passer til forbrugernes smag og præferencer?

Vi har sat os for at udforske mulighed for at arbejde mere databaseret i relation til smag. Derfor afholdes dette fælles netværksmøde for smagsnetværket og netværket for datadreven forretningsudvikling.

Program

09:30

Registrering, kaffe og netværk

10:00

Velkomst, seneste nyt og præsentationsrunde

10.30

BKI har sat kaffesmag på formel med AI

 

At sætter noget så subjektivt som smag på formel, er noget af en bedrift, og i særdeleshed når det kommer til en så kompleks og nuanceret fødevare som kaffe. Ikke desto mindre er det det BKI har gjort. Deres AI model kan på baggrund af smagsvurderinger af råbønner forudsige smagen på en specifik kaffeblanding og generere nøjagtige recepter hertil. Tilbage i 2022 vandt BKI Danish AI Award for modellen.

Data architect hos BKI, Nicholaj Månsson Olsen, vil fortælle om BKI rejse, og hvor de er i dag med deres AI model.

11:30

Frokost og netværk

12:15

Hvor langt kan man komme med AI, når det kommer til smag?

 

Inspirationsoplæg og diskussion

13:45

Afrunding og tak for i dag

 

NB! Ændringer i programmet kan forekomme.

Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt Netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk (el. 23364712) eller Netværksleder Eva på ena@foodbiocluster.dk (el. 61421596)

Læs mere om Smagsnetværket og netværket for Datadrevet Forretning.

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender på hjemmesiden. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Smagsnetværket & datadrevet forretning