Smagsnetværket

Information

Sted:
IFF, Edwin Rahrs Vej 38, 8220 Brabrand, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
10. november 2025 kl. 09:30
Til:
10. november 2025 kl. 14:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

07. november 2025

Et netværk er for dig, der brænder for at skabe velsmagende fødevarer. Temaet denne gang er "Sensoriske værktøjer i relation til smag og udvikling af nye produkter"

Bemærk arrangementet afholdes på engelsk / Please note the meeting is in English 

Program 09:30 Registration, coffee, and networking

10:00 Welcome by Knud Hjortlund Hansen, Food & Bio Cluster Denmark, and the host of the day.

10:10 Roundtable – updates since last time

10:30 The Sensory Scientists at IFF welcomes and shares insights about their work with taste, how they approach it in relation to their customers’ perception of their products.

  • Daily work with Trained Panel at IFF: What is in our Toolbox? 
  • From Benchmarking to Validation: Case study on plant-based meat analogues
  • Towards rapid screenings of prototypes: Correlating instrument measures and sensory perception.

12:00 Lunch and networking

12:45 A tour of IFF facilities   

13:55 Conclusion and summary of the day

14:00 Thanks for today 

NB! Ændringer i programmet kan forekomme.

Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt Netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk (el. 23364712) 

Læs mere om Smagsnetværket 

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender på hjemmesiden. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.



Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Smagsnetværket