Inspirationsbuffet: Sammen om bæredygtige løsninger i storkøkkener

Information

Sted:
Bæredygtig Herning, I co-work hos Bæredygtig Herning:, Gl Skolevej 1, 2. sal, 7400 Herning, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
24. februar 2025 kl. 14:00
Til:
24. februar 2025 kl. 17:00
Vil du styrke arbejdet med bæredygtighed i din kantine eller køkken?

Bliv inspireret af konkrete eksempler og idéer fra lokale aktører og eksperter, som arbejder med grønne retter, lokale råvarer og madspildsløsninger. Vi inviterer kantiner, offentlige køkkener, cateringvirksomheder og andre storkøkkener til en eftermiddag fyldt med inspiration, dialog og smagsoplevelser. 


PROGRAM

14.00    Velkommen
      
14.10    Inspiration fra lokale aktører - cases og samtale 
Midtjysk Gartnerhal: Etablering af lokalt leverandørsamarbejde – direkte fra mark til køkken
Kantinen på Herning Rådhus: Innovation, bæredygtighed og vejen til Innovationsprisen
Huset no. 7: Social ansvarlighed og vegetarmad

15.10    Smag, oplev, netværk og dialog 
Smagsprøver og inspiration til nye måder at bruge råvarer på
      
15.55    Inspiration udefra
Key-note: Reefood Label, om trends og tendenser, indsigt og idéer til grøn omstilling
Luups: Emballage- og bakkeløsninger til bæredygtige køkkener 
Closing Loops: Projektmuligheder for bæredygtighed i storkøkkener 

Arrangementet er et led i en række aktiviteter i Closing Loops, og arrangeres i samarbejde med Bæredygtig Herning og Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande. 

Tilmeld dig ved at klikke her: hos Erhvervshus Hovedstaden

Kontakt

Conny Hanghøj

cha@foodbiocluster.dk

+4550980037

Inspirationsbuffet: Sammen om bæredygtige løsninger i storkøkkener
Inspirationsbuffet: Sammen om bæredygtige løsninger i storkøkkener