Alger og tang som fødevarer, ingredienser og foder

Information

Sted:
Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
20. november 2024 kl. 10:00
Til:
20. november 2024 kl. 15:30
Micro- og makroalger er en vigtig ressource i fremtidens forsyning til en række højværdistoffer til fødevarer, ingredienser, helsestoffer, foder til dyr og materialer.

Micro- og makroalger er en vigtig ressource i fremtidens forsyning til en række højværdistoffer til fødevarer, ingredienser, helsestoffer, foder til dyr og materialer. Samtidig kan produktionen af alger bidrage til opsamling og anvendelse af næringsstoffer fra vandmiljøet eller reststrømme. Der er mange udviklingstiltag i gang både forskningsmæssigt og forretningsmæssigt.

Kom og deltag og hør om resultater, tendenser og mulighederne for støtte til aktiviteter og om mulighederne for etablering af et nyt nordisk netværkssamarbejde.

Program                                                                                                                                    

10.00       Velkomst v/ Michael Støckler, Food & Bio Cluster Denmark.

10.10       Seaweed and sustainable food. Rapport fra Innovation Centre Denmark, Seoul. v/Natali Akram Warda, Innovation Center Denmark)

10.30       Tang og alger som en del af fremtidens fødevarer. v/Adjunkt Ditte Baun Hermund, DTU Fødevareinstituttet.

10.50       Mikroalger som ingrediens i fødevare. v/Johanne Jelnes, 4 Betterlife.

11.10       Kaffepause.

11.30       Fremtidens forbrugere af alger, v/Katrine K. Hansen, Fjord & Bælt.

11.45       Morgendagens bæredygtige produktion af ingredienser, foder og kosmetik baseret på mikroalger, v/Claus Rosensparre, Algiecel.

12.00       Frokost.

12.40       Tang som en bæredygtig og sund ingrediens i fødevarer, v/Rasmus Bjerregaard , Aurelis ApS.

13.00       Use of algae in fish feed, v/Jiwan Chettri, Aller Aqua.

13.20       3 phases toward an industrial land-based seaweed cultivation, v/Esben Rimi Christiansen, PureAlgae

13.40       Kaffepause

14.00       Microalgae bioprocess for food, feed and biomaterial applications, v/Praveen Kumar Ramasamy, Teknologisk Institut.

14.20       Nye muligheder for funding af projekter og virksomheder, v/Jeppe Falck, Food & Bio Cluster Denmark. 

14.40       Debat om mulighederne i branchen, barrierer, lovgivning, udfordringer, trends.

                   Etablering af et nordisk netværk for produktion og anvendelse af alger? Moderator v/Kersti Haugan, Food & Bio Cluster Denmark

15.30       Afrunding og tak for i dag, v/Michael Støckler, Food & Bio Cluster Denmark.


Innovationskraft

Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af  Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Michael Støckler

mcs@foodbiocluster.dk

+4540107128

Alger og tang som fødevarer, ingredienser og foder
Alger og tang som fødevarer, ingredienser og foder