Seminar: Smart og bæredygtig fødevareproduktion - hygiejne 1

Information

Sted:
FORCE Technology, Navervej 1, 6600 Vejen, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
06. februar 2025 kl. 11:30
Til:
06. februar 2025 kl. 16:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

31. januar 2025

Seminar: Smart og bæredygtig fødevareproduktion (hygiejne 1). Hvorfor opstår der udfordringer med svigtende hygiejne, hvordan kan der arbejdes med at løse problemstillingen og hvilke muligheder ligger der i fremtiden?

Høj sikkerhed er license to operate for fødevare- og bioteknologivirksomheder - og derved opnås også et højt niveau af hygiejne

Lovgivningen tillader ikke salg af produkter, der kan gøre folk syge, og kvaliteten er derfor afgørende for salg og gensalg af produkter. Derfor er det også mere og mere relevant og værdiskabende at kunne basere hygiejnemæssige beslutninger på regelmæssige målinger, i stedet for generelle erfaringer og statiske betragtninger.

For opnåelse af høj hygiejne er de største udfordringer i:
- Råvarens beskaffenhed
- Dannelse af biofilm under produktionen
- Optimeret og verificering af rengøring

På seminaret stiller vi skarpt på, hvorfor udfordringer med svigtende hygiejne opstår, hvordan der kan arbejdes med at løse problemstillingen og hvilke muligheder, der ligger i fremtiden. Her vil vi se på brug af hurtige onsite målemetoder samt online/inline metoder til optimering og verificering af rengøringen.

Program

11.30 Ankomst og frokost
Bordet rundt

12.00 Hygiejne i praksis og cases
Indledende om hygiejne
Case om sensor i lukkede systemer
Optiske inline/online sensorer: Hvordan kommer man i gang og hvad skal man overveje
Åben diskussion

14.00 Pause

14.30 Nye relevante teknologier
Hyperspektral imaging
Raman spektroskopi
IR spektroskopi
Åben diskussion

16.00 Tak for i dag og på gensyn til online opfølgning på Teams (dato/tidspunkt bliver nævnt)



Kontakt

Anders Skeem

as@foodbiocluster.dk

+4540309637

Seminar: Smart og bæredygtig fødevareproduktion -  hygiejne 1
Seminar: Smart og bæredygtig fødevareproduktion -  hygiejne 1