Temadag om halm - Østdanmark

Information

Sted:
Johannes Mertz, Rødbyvej 6 C, 4930 Maribo
Sprog:
Dansk
Pris:
500kr
Fra:
08. oktober 2024 kl. 09:00
Til:
08. oktober 2024 kl. 16:00
Temadag om anvendelse af halm (Østdanmark)

Dagens program
09.00 Morgenkaffe. Indledning v/Erik Poulsen DanskHalm
09.30 Velkomst v/ værten
10.00 Den grønne trepart, hvad betyder det for halmen v/viceformand Thor Gunner Kofoed.
10.30 Ud og se maskiner
11.00 Halm til ethanol og fødevarer v/CEO Henrik Maimann Meliora Bio
11.30 Hvordan skaffer vi halm til det hele v/Teamleder Jesper Svensgaard, Højbakkegård, Københavns Universitet
12.00 Diskussion af formiddagens indlæg
12.15 Frokost
13.00 Green2x er på vej og skal bruge store mængder halm v/ Niklas Ahlefeldt-Laurvig
13.30 Der skal også bruges halm til kraftværkerne, hvordan ser det ud i fremtiden? v/Marianne Engholm Ørsted
14.00 Hvad tænker varmeværkerne om fremtidens halmanvendelse v/Varmechef Carsten Lunde SK varme A/S
14.30 Kaffe pause
14.45 Halmafsætning i et moderne perspektiv v/ Hans Otto Sørensen International strawspecialist, Fransbjerg Agro A/S
15.15 Indpakning af halm og EU - regler om pladser til Halmstakke v/ LF
15.30 Hvilke tanker har DanskHalm gjort sig om fremtidens organisering af halm i forskellige kvaliteter v/ formand Erik Poulsen som byder ind til diskussion om emnet.
16.00 Afslutning

 

Dagen arrangeres i samarbejde med Dansk Halm, Johannes Mertz, Food & Bio Cluster Denmark og er medfinansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Den Europæiske Union 

 

Kontakt

Michael Støckler

mcs@foodbiocluster.dk

+4540107128

Temadag om halm - Østdanmark
Temadag om halm - Østdanmark