Smagsnetværksmøde

Information

Sted:
KMC, Herningvej 60, 7330 Brande, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
04. februar 2025 kl. 10:30
Til:
04. februar 2025 kl. 15:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

30. januar 2025

Et netværk er for dig, der brænder for at skabe velsmagende fødevarer. Temaet denne gang er smag og konsistens betydning for plantebaserede produkter.



Program

10.30: Registrering, kaffe og netværk

11.00: Velkomst, Knud Hjortlund Hansen  Food & Bio Cluster Denmark

11.10: Bordet rundt, seneste nyt

11.30: Hvor vigtig er smag i relation til at øger forbruget af plantebaserede alternativer til kød og mejeriprodukter?

Michael Bom Frøst fra Københavns Universitet vil give os indblik i, hvordan vi bedre kan forstå forbrugernes holdning til plantebaserede alternativer. Han vil fortælle om de motiver og barrierer, som påvirker forbrugernes valg, og hvordan vi kan bruge denne viden til at få flere til at vælge plantebaserede fødevarer.
Michael Bom Frøst er ph.d. og lektor i sensorisk fødevareinnovation, og hans forskning fokuserer på sensorisk videnskab, fødevareinnovation og forbrugernes oplevelse og valg.   

12.30: Frokost og netværk

13.15: Tekstur og smag er vigtige parametre når der i tæt samarbejde med kunderne udvikles nye produkter i KMC’s applikations center. Vi får en rundvisning og ser nærmere på produktkategorierne  ost, kød, bageri og sukker konfekture. Herunder også deres erfaringer med tekstureret kartoffelprotein v/ Rene Schrøder, KMC 

 

14.55: Afrunding og tak for i dag.


Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt Netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender på hjemmesiden. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.

Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Smagsnetværksmøde