"Hvad spiser vi i 2034? Tag med på måltidernes rejse!"
Information
- Sted:
- Food Festival, Tangkrogen, Aarhus
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- 500kr
- Fra:
- 06. september 2024 kl. 09:30
- Til:
- 06. september 2024 kl. 14:30
"Hvad spiser vi i 2034? Tag med på måltidernes rejse"
Food & Bio Cluster Denmark er igen på Food Festival, Aarhus og i år har vi har fornøjelsen af at invitere dig til et debatskabende og inspirerende arrangement med titlen "Hvad spiser vi i 2034? Tag med måltidernes rejse". Denne event tager dig med på en fascinerende rejse ind i fremtidens måltider og fødevarevaner. Kom og vær med, når vi stiller de store spørgsmål: Hvilke produkter skal din virksomhed producere? Skal vi spise mere plantebaseret eller blot mindre kød? Er kultiveret kød fremtiden? Hvad kan få os til helt at droppe fremtidens måltider? Kan vi leve bæredygtigt uden at gå på kompromis med smagen? Det bliver spændende og provokerende!
Opdateret program - klik her for at se det super spændende program.
Kom og oplev en verden af nye smagsoplevelser, innovative ingredienser og banebrydende madteknologier. Menuen for frokosten vil blive udtænkt og tilberedt af kokkestuderende fra Aarhus Tech.
Dato: 6. september 2024
Tid: 09:30-14.30 – 14.30-17.00 arrangerer vi en Food Walk. Læs mere og tilmeld dig til Food Walk her.
Sted: Food & Festival, Tangkrogen, Aarhus
Hvad kan du forvente?
- Inspirerende oplæg og diskussioner
Mød eksperter inden for fødevareteknologi, ernæring og bæredygtighed, som vil dele deres visioner og prognoser for fremtidens måltider. Hvordan vil vores spisevaner ændre sig i takt med teknologiske fremskridt og øget fokus på bæredygtighed? Hvad er mulighederne og udfordringer? Hvad spiser vi til morgenmad, frokost og middag? Er faste og slankemedicin kommet for at blive? - Smagsprøver fra fremtiden
Er du klar til at udfordre dine smagsløg og tanker, om hvad vi spiser i fremtiden? Oplev en unik mulighed for at smage på nogle af de innovative fødevarer, som kan blive en del af vores dagligdag i 2034. Fra vores innovationssamarbejdsprojekter vil vi præsentere udvalgte produkter. - Oplev de spændende debatter
En af debatterne kommer til at dreje sig om kød. Hvad byder fremtiden når vi taler kød? Spiser vi lidt, hybridprodukter, plantebaserede, kultiveret eller masser af kød? Kom og oplev når der debatteres. - Middag ude eller hjemme
Spiser vi mere ud eller hjemme? Kom og oplev eksperternes bud på fremtidens madkultur. Kokkeuddannelsen har fået ny grøn lærebog, spiser vi så grønnere ude? Kan gastronomien blive forandringsdriver? - Netværksmuligheder
Mød andre medlemmer, producenter, madentusiaster, fagfolk og innovatører, og udveksl idéer og erfaringer. Skab nye forbindelser og oplev du er en del af Food & Bio Cluster Denmark, der er dedikeret til at forme fremtidens fødevarelandskab. Er du ikke medlem? Pyt, skynd dig at melde dig ind, eller deltag mod et gebyr.
Tilmelding
Det er gratis at deltage for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Alle medlemmer har modtaget en personlig invitation. Kontakt os, hvis du ikke har modtaget invitationen. Deadline for tilmelding er 27. august.
Pris
Hvis du ikke er medlem af Food & Bio Cluster Denmark:
500,- kr. pr. person
For alle gælder det, at i deltagerpakken indgår forplejning incl. frokost, en gratis dagsbillet til Food Festival samt 1 drinksbillet.
Lad os udforske, smage og debattere sammen! Det bliver en dag fyldt med indsigt, inspiration og måske lidt provokerende spørgsmål. Vi glæder os til at se dig! Har du spørgsmål, så kontakt gerne Susanne Baden Jørgensen, sbj@foodbiocluster.dk eller Lina Nilsson, lin@foodbiocluster.dk
Arrangementet gennemføres med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og er medfinansieret af den Europæiske Union.