Nye proteiner – men hvordan?

Information

Sted:
Struer Højskole, Skrænten 4, 7600 Struer, Denmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
22. maj 2024 kl. 14:30
Til:
22. maj 2024 kl. 19:00
Kom med til en workshop der skal afdække forbrugernes holdning til alternative proteiner.

Food & Bio Cluster Denmark afholder i samarbejde med Struer Højskole og Madmødet et ’Living Lab’ om forbrugernes holdning til nye/alternative proteiner.

En del af den klimaudfordring vi står overfor i dag skyldes vores forbrug af kød. Hvis vi skal løse det, er vi nødt til at skifte noget af det animalske protein ud med protein fra andre kilder.

Vi vil gerne høre hvad du tænker om at udskifte noget af kødet i din kost med andre proteiner. Derfor inviterer vi til et arrangement på Struer Højskole, hvor vi undersøger, om vi som forbrugere er klar til at indføre nye proteintyper i vores hverdagsmad og hvad der evt. skal til, for at det kommer til at ske.

Mødet har form som en workshop, hvor vi gennem diskussioner i plenum og mindre grupper vil arbejde os frem til nogle anbefalinger til fødevareproducenter, om hvordan alternative proteiner bedst kan præsenteres for forbrugerne – do’s and don’ts.

Som tak for hjælpen, giver vi aftensmad – og den er selvfølgelig baseret på alternative proteiner.

Tilmeld dig på arrangementer@struerhojskole.dk senest den 20/5.

Kontakt

Britt Sandvad

bs@foodbiocluster.dk

+4520409679,+4520469306

Nye proteiner – men hvordan?
Nye proteiner – men hvordan?